0

JODISOL roztok 80 g

Vysoce účinný antiseptický a dezinfekční prostředek. Mohou používat dospělí i děti.
Více informací
JODISOL
Skladem
59,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jodisol lze použít k ošetření po bodnutí hmyzem a k dezinfekci rukou. K obkladům, výplachům a kloktání se používá přípravek ředěný vodou v poměru 1:20. Jodisol je tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny (jodofor) se širokospektrálním účinkem na množící se formy bakterií, plísní a virů s plným nástupem působení již v 1–5 minutách po použití. Indikace Ošetření lékařem:povrchová dezinfekce kůže před drobnými výkony (injekce, punkce apod.) příprava operačního pole ošetření při obtížném prořezávání zubů ošetření po odstranění mandlí Použití bez lékařské pomoci:dezinfekce rukou ošetření drobných poranění kůže (trhlinky) ošetření oparů ošetření při zánětu dutiny ústní ošetření po bodnutí hmyzem Použití ve vodním roztoku 1 : 20:výplachy obklady kloktání­ Ve stomatologické protetice je vhodné používat Jodisol roztok k dezinfekci otisků a to jejich, ponořením do zředěného roztoku Jodisolu (1 : 10).Vlastnosti a výhody nepoškozuje kůži ani sliznici brání růstu choroboplodných mikroorganismů výhodné typy balení
JODISOL

Parametry

SUKL kód
25269
EAN
8594747003865
8594747003865
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
80 g
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Spofadental
Roztok se nanáší na postižené místo přímo (např. drobné poranění kůže, bodnutí hmyzem) nebo zředěný vodou v poměru až 1:20. Zředěné roztoky se používají na obklady, omývání, výplachy a kloktání obvykle 2x denně. Pokud nedochází k hojení do 3 dnů, poraďte se s lékařem.
Léčivá látka je povidonum iodinatum 3,85 g ve 100 g roztoku. Pomocná látka je ethanol 95 %.
Nepoužívejte při přecitlivělosti na léčivou či pomocnou látku. Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

JODISOL roztok 80 g

59,00 Kč