0

JODISOL sprej 75 g

Tradiční dezinfekční a antiseptický přípravek. Používá se k ošetření drobných povrchových ran při první pomoci a k dezinfekci povrchu pokožky a sliznice.
Více informací
JODISOL

Velikost balení:

75 g
7 g 13 g
Skladem
78,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jodisol Spray s mechanickým rozprašovačem je tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny (jodovaný povidon) a má velký rozsah účinku na množící se formy mikroorganismů.

JODISOL

Parametry

SUKL kód
25264
EAN
8594747003834
8594747003834
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
75 g
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Spofadental

Jodisol se obvykle aplikuje jednou až třikrát denně. V ošetřování ran se má pokračovat tak dlouho, dokud nevymizí všechny příznaky infekce nebo infikování okrajů rány. Délka léčby nemá přesáhnout 7 dní. Pokud se rána po skončení léčby přípravkem Jodisol opět infikuje, je možné léčbu zahájit znovu.

Hnědá barva je pro přípravek Jodisol sprej charakteristická a signalizuje jeho účinnost. Plné působení přípravku nastupuje během 1 minuty po jeho aplikaci.

Přípravek je určen k lokálnímu použití a nanáší se přímo na ošetřované místo. Mechanický rozprašovač se stlačí přiměřenou silou a rychlostí. Postřikem se pokryje celý předem očištěný povrch ošetřovaného místa. Vzhledem k malé dávce určené jedním stiskem rozprašovače (přibližně 0,05 ml) může být postřik opakován na povrch očištěné pokožky, podle rozsahu ošetřovaného místa.

Léčivou látkou je povidonum iodinatum 3,85 g ve 100 g roztoku. Pomocnou látkou je ethanol 95%.

Při aplikaci postřikem je nutné chránit oči. Nepoužívat vnitřně. Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

JODISOL sprej 75 g

78,00 Kč