1

PARALEN Grip horký nápoj pomeranč a zázvor 12 sáčků

Odstraňuje příznaky chřipky a nachlazení, jako jsou: horečka, ucpaný nos, bolest hlavy, bolest v krku. Nezpůsobuje ospalost. Bez umělých barviv. Pro dospělé a dospívající od 12 let.
Více informací
PARALEN
Skladem
190,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PARALEN® GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor obsahuje kombinaci dvou léčivých látek – paracetamolu a fenylefrinu. Zatímco paracetamol působí proti bolesti a horečce, fenylefrin uvolňuje dýchací cesty. Přípravek je určen k odstranění příznaků chřipky a nachlazení, včetně horečky, bolesti hlavy, bolesti v krku a bolesti svalů a kloubů. Navíc pomáhá při rýmě, uvolňuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny, a tím usnadňuje dýchání.

Přípravek je určen pro dospělé a dospívající od 12 let.

PARALEN® GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Pozorně čtěte příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

PARALEN

Parametry

SUKL název
PARALEN GRIP HORKÝ NÁPOJ POMERANČ A ZÁZVOR 500MG/10MG POR PLV SOL SCC 12
SUKL kód
0254472
EAN
8595116527920
8595116527920
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
12 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
PARALEN GRIP HORKÝ NÁPOJ POMERANČ A ZÁZVOR 500MG/10MG POR PLV SOL SCC 12
Výrobce
Zentiva, k. s.
Indikační skupina
Analgetica, antipyretica

Dospělí, včetně starších osob a dospívajících od 12 let: 1 sáček maximálně 4× denně rozpuštěný v šálku horké (nikoli vařící) vody. Podle chuti můžete přisladit medem nebo cukrem. Jednotlivé dávky se podávají vždy nejdříve po 4 hodinách. Neužívejte více než 4 sáčky za 24 hodin. Přípravek užívejte pouze tehdy, když příznaky chřipky nebo nachlazení doprovází ucpaný nos nebo zánět vedlejších nosních dutin. Přípravek nepoužívejte bez porady s lékařem déle než 7 dnů. Pokud obtíže po léčbě neustupují, zhoršují se nebo přetrvávají více než 3 dny, vyhledejte lékaře a poraďte se o dalším postupu. Během těhotenství a kojení se použití přípravku PARALEN® GRIP horký nápoj pomeranč a zázvor nedoporučuje. Užívání vyšších než doporučených dávek může vést k riziku závažného poškození funkce jater.

Léčivé látky: paracetamolum a phenylephrini hydrochloridum

Pomocné látky: povidon 25, kyselina vinná, dihydrát natrium-citrátu, bezvodá kyselina citronová, kyselina askorbová obalená ethylcelulosou, draselná sůl acesulfamu, pomerančové aroma v prášku, zázvorové aroma v prášku, barvicí směs MicroCap P-21-WSS-P-125 červená, sacharóza

PARALEN Grip horký nápoj...

190,00 Kč

Mohlo by vás také zajímat