0

Thermoval Standard digitální teploměr

Digitálním teploměr Thermoval standard zjistí vaši tělesnou teplotu během 1 minuty. Výsledek snadno zkontrolujete na extra velkém displeji, poslední měřený údaj je uložený v paměti. Voděodolný.
Více informací
Thermoval
Skladem
85,01 Kč Vč. DPH

vč. ekologické daně 0,01 Kč

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Výhody teploměru Thermoval standard:Teplotu změří během 40 – 90 vteřin v závislosti na místě měření. Paměť pro uchování poslední naměřené hodnoty. Po 9 minutách se sám automaticky vypne. Extra velký displej. Voděodolný.
Thermoval

Parametry

EAN
4052199217840
4052199217840
Léková forma
Teploměr
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Hartmann-rico
Stiskněte tlačítko pro spuštění měření. Teplota naměřená na čele se mírně liší od teploty v podpaží nebo ústech (bývá o 0,1 stupně nižší). Na dvě sekundy se na displeji zobrazí všechny symboly. Přístroj na tři sekundy ukáže poslední naměřenou teplotu. Poté ukazatel teploty zhasne. Na displeji vidíte symbol čela. Přístroj je připraven k měření, jakmile bliká symbol „°C“. Umístěte teploměr podle zvoleného měření. Změřte teplotu v zadečku (40‐60 sekund), ústech (60 sekund) nebo v podpaží (60‐90 sekund). Pro přesné měření v podpaží doporučujeme měřit teplotu po dobu 5 minut. Výsledek se zobrazuje po dobu pěti sekund a poté se na displeji zobrazí blikající symbol „°C“.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

Thermoval Standard...

85,01 Kč