0

AU-MEDIC blokátor bolesti 4 ks

Revoluční a jedinečný přípravek na trhu, který snižuje citlivost na bolest. Výhodou je nenávykovost a vysoká bezpečnost.
Více informací
AU-MEDIC

Velikost balení:

4 ks
28 ks
Skladem
192,00 Kč Vč. DPH

(48,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

AU-MEDIC blokátor bolesti 4 ks

Hlavní a jedinou účinnou složkou tohoto zdravotnického prostředku jsou mikroskopické krystaly čistého křemíku (umístěny ve střední části crystal tapu), které vlivem tření vytváří elektrostatické impulzy přerušující tok bolesti. Z crystal tapu se do těla nevstřebávají žádné chemické látky. AU-MEDIC crystal tapy se díky tomu, že neobsahují chemickou látku, uvolňující se do pokožky, podobají bandážním pomůckám (tapům).
AU-MEDIC

Parametry

EAN
8594059738028
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Crystal Tape
Velikost balení
4 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Před nanášením crystal tapu očistěte a osušte kůži, aby se zajistilo jeho správné uchycení. Odlepte 1 ks crystal tapu dle naznačeného místa na archu a aplikujte ho cca 2–3 cm nad místo bolesti směrem k hlavě nebo přímo na místo bolesti. Aplikace musí byt provedena na místo vedení nervových drah. Crystal tape by měl být aplikován na pokožku pevně, aby byl zajištěn co nejlepší kontakt mezi krystaly a kůží. Pokud se do hodiny nedostaví úleva, je potřeba crystal tape přelepit (posunout) na jiné místo. Nejdříve aplikujte 1–2 crystal tapy a v případě potřeby přidejte další. Obvykle jsou dostatečné 2–4 crystal tapy. Nepoužívejte na poraněnou, podrážděnou nebo zanícenou kůži. Pokud trpíte arytmií (nepravidelným srdečním tepem) nebo používáte kardiostimulátor, crystal tapy nepoužívejte. AU-MEDIC není určen pro malé děti. Pokud crystal tape způsobuje nepohodlí jakéhokoliv druhu, odstraňte ho. Pokud se vám crystal tape odlepí, vyměňte jej za nový. S aplikovaným crystal tapem se lze sprchovat.
Čisté krystaly křemíku.
AU-MEDIC funguje na principu rušení přenosu bolestivého signálu z místa bolesti do mozku. Přestože je piezoelektrický jev velmi slabý, neaplikujte crystal tapů více než je doporučeno. Pokud 2 až 4 tapy AU-MEDIC neposkytují výraznou úlevu od bolesti, pak jste buď nenalezli správné místo aplikace tapu, nebo jde o velmi silnou bolest s vysokou intenzitou bolestivých signálů. Většinou 20–30 % uživatelů nedosahuje výrazné úlevy při používání AU-MEDICU, a to vzhledem k přirozené obtížnosti nalezení správných nervových cest. 70–80 % uživatelů vykazuje pozitivní účinky, a to obvykle po několika experimentech. POZNÁMKA: Vždy se poraďte s lékařem, abyste zjistili příčinu vaší bolesti. Bolest může být příznakem závažného onemocnění. AU-MEDIC neléčí příčinu bolesti!

AU-MEDIC blokátor bolesti 4 ks

192,00 Kč