0

REVMABLOK Akut forte mast 125 ml

Zdravotnický prostředek s unikátní kombinací léčivé rašeliny a bylinných extraktů, které účinně omezují bolest, zklidňují zánět i otok a zlepšují hybnost kloubů. Příjemná a nelepivá konzistence je vhodná i pro aplikaci na malé klouby ruky a nohy.
Více informací
REVMABLOK
Skladem
245,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Ztuhlost, omezená pohyblivost, bolest a brnění kloubů jsou příznaky degenerativního revmatického onemocnění, které během života postihuje významnou část populace.

REVMABLOK Akut forte je zdravotnický prostředek, který dokáže účinně ulevit bolestivým a ztuhlým kloubům.

  • - Účinně omezuje příznaky revmatického postižení kloubů, jako jsou bolest, ztuhlost, brnění a trnutí a podporuje jejich regeneraci.
  • - Výrazně přispívá ke zklidnění zánětu i otoku a zlepšuje hybnost kloubů.
  • - Je vhodný jak při revmatické bolesti kloubů, tak také při degenerativním postižení kloubů nebo při přetížení kloubů.
  • - Příjemná, nelepivá a snadná aplikace.

REVMABLOK Akut forte obsahuje léčivou rašelinu a přírodní extrakty šišáku, rozmarýnu, kostivalu a bazalky. Aplikace formou masáže klouby uvolňuje, aktivuje protizánětlivé účinky, omezuje bolest, brnění a trnutí kloubů a zklidňuje otoky. Opakovanou aplikací formou masáže se účinnost přípravku zvyšuje.

LÉČIVÁ RAŠELINA

Lokální aplikace léčivé rašeliny na revmatické klouby patří k ověřeným a tradičním léčebným postupům při bolestech svalů a kloubů, zejména při degenerativním postižení kloubů.

MENTOL A LAURETH-9

Mentol je oblíbená přírodní lokálně aplikovaná složka omezující nepříjemné brnění a bolestivost kloubů s chladivým efektem. Účinnost na revmatické klouby je navíc posílena látkou Laureth-9 (polidocanol). Obě složky zesilují působení léčivé rašeliny.

ŠIŠÁK BAJKALSKÝ, PŘÍRODNÍ EXTRAKTY ROZMARÝNU, KOSTIVALU A BAZALKY

Přírodní extrakty synergicky doplňují účinky léčivé rašeliny. Působí příznivými účinky na bolestivé klouby a stimulují přirozené protizánětlivé mechanismy, podporují zklidnění otoku a regeneraci kloubů.

REVMABLOK

Parametry

EAN
8594027710285
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Přípravek je určený k lokální zevní aplikaci na klouby. Přiměřené množství přípravku (dle velikosti kloubu) naneste a krouživými pohyby 3-6krát denně vmasírujte do kůže. Maximálně aplikujte 8krát denně na stejné místo kůže.
Aqua, Glycerin, Ethanol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate, Scutellaria Baicalensis Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Laureth-9, Glycol Palmitate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Menthol, enoxyethanol/ Methyl-/ Buthyl-/ Ethyl-/Propylparaben, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Ocimum Basilicum Oil, Sodium Humate, Fulvic Acid.
Neaplikujte na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro malé děti a těhotné ženy. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doby spotřeby. Aplikujte krátkodobě do odeznění akutních potíží. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

REVMABLOK Akut forte mast...

245,00 Kč