0

REVMABLOK Akut forte mast 125 ml

Zdravotnický prostředek s unikátní kombinací léčivé rašeliny a bylinných extraktů, které účinně omezují bolest, zklidňují zánět i otok a zlepšují hybnost kloubů. Příjemná a nelepivá konzistence je vhodná i pro aplikaci na malé klouby ruky a nohy.
Více informací
REVMABLOK
Skladem
245,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ztuhlost, omezená pohyblivost, bolest a brnění kloubů jsou příznaky degenerativního revmatického onemocnění, které během života postihuje významnou část populace.

REVMABLOK Akut forte je zdravotnický prostředek, který dokáže účinně ulevit bolestivým a ztuhlým kloubům.

  • - Účinně omezuje příznaky revmatického postižení kloubů, jako jsou bolest, ztuhlost, brnění a trnutí a podporuje jejich regeneraci.
  • - Výrazně přispívá ke zklidnění zánětu i otoku a zlepšuje hybnost kloubů.
  • - Je vhodný jak při revmatické bolesti kloubů, tak také při degenerativním postižení kloubů nebo při přetížení kloubů.
  • - Příjemná, nelepivá a snadná aplikace.

REVMABLOK Akut forte obsahuje léčivou rašelinu a přírodní extrakty šišáku, rozmarýnu, kostivalu a bazalky. Aplikace formou masáže klouby uvolňuje, aktivuje protizánětlivé účinky, omezuje bolest, brnění a trnutí kloubů a zklidňuje otoky. Opakovanou aplikací formou masáže se účinnost přípravku zvyšuje.

LÉČIVÁ RAŠELINA

Lokální aplikace léčivé rašeliny na revmatické klouby patří k ověřeným a tradičním léčebným postupům při bolestech svalů a kloubů, zejména při degenerativním postižení kloubů.

MENTOL A LAURETH-9

Mentol je oblíbená přírodní lokálně aplikovaná složka omezující nepříjemné brnění a bolestivost kloubů s chladivým efektem. Účinnost na revmatické klouby je navíc posílena látkou Laureth-9 (polidocanol). Obě složky zesilují působení léčivé rašeliny.

ŠIŠÁK BAJKALSKÝ, PŘÍRODNÍ EXTRAKTY ROZMARÝNU, KOSTIVALU A BAZALKY

Přírodní extrakty synergicky doplňují účinky léčivé rašeliny. Působí příznivými účinky na bolestivé klouby a stimulují přirozené protizánětlivé mechanismy, podporují zklidnění otoku a regeneraci kloubů.

REVMABLOK

Parametry

EAN
8594027710285
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
Přípravek je určený k lokální zevní aplikaci na klouby. Přiměřené množství přípravku (dle velikosti kloubu) naneste a krouživými pohyby 3-6krát denně vmasírujte do kůže. Maximálně aplikujte 8krát denně na stejné místo kůže.
Aqua, Glycerin, Ethanol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate, Scutellaria Baicalensis Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Laureth-9, Glycol Palmitate, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Menthol, enoxyethanol/ Methyl-/ Buthyl-/ Ethyl-/Propylparaben, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Ocimum Basilicum Oil, Sodium Humate, Fulvic Acid.
Neaplikujte na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro malé děti a těhotné ženy. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doby spotřeby. Aplikujte krátkodobě do odeznění akutních potíží. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

REVMABLOK Akut forte mast...

245,00 Kč