0

RevmaBlok AKUT 125 ml

Mast na revmatické klouby.
Více informací
Revmablok
Skladem
224,00 Kč Vč. DPH

(1,79 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

RevmaBlok AKUT 125 ml

RevmaBlok AKUT je unikátní a bezpečný zdravotnický prostředek určený k lokální aplikaci na kůži při bolesti, zánětu a ztuhlosti kloubů a je určený k masáži revmatických a ztuhlých kloubů. Omezuje bolest, brnění a trnutí kloubů, zklidňuje zánět a zlepšuje hybnost kloubů. Je speciálně vyvinutý pro aplikaci na malé klouby ruky i nohy, na klouby zápěstí a kotníků s příjemnou a nelepivou konzistencí. Obsahuje speciální masážní mikroperličky, léčivou rašelinu a přírodní extrakty šišáku, rozrazilu, světlíku, rozmarýnu a bazalky. Aplikace formou masáže klouby uvolňuje, aktivuje protizánětlivé účinky, omezuje bolest, brnění a trnutí kloubů.
Revmablok

Parametry

EAN
8594059739124
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Přípravek je určený k lokální aplikaci na klouby. Přiměřené množství přípravku (dle velikosti kloubu) naneste a krouživými pohyby 3-6 krát denně vmasírujte do kůže.
Aqua, Glycerin, Ethanol, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Sodium Acrylate/Acryloyldimethyl Taurate Copolymer/Isohexadecane/Polysorbate 80, Scutellaria Baicalensis Extract, Veronica Officinalis Extract, Camphor, Phenoxyethanol/Methyl-/Butyl-/Ethyl-/Propylparaben, Euphrasia Rostkoviana Extract, Menthol, Peat Extract, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Ocimum Basilicum Oil, Rosmarinus Officinalis Oil.
Neaplikovat na poraněnou kůži. Prostředek není vhodný pro malé děti a těhotné ženy. Neaplikujte v okolí očí, na sliznice a prsa.n Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepoužívejte po uplynutí doby spotřeby. Spotřebujte do 6 měsíců od prvního otevření.

RevmaBlok AKUT 125 ml

224,00 Kč