0

Bioderma Sensibio Zklidnění a hydratace dárkové balení

Kosmetická sada s dárkem. Zklidňující dvoufázový micelární odličovač. Ikonická micelární voda pro citlivou pleť. Aktivní zklidňující krém s výživnou texturou. Maska na oči s chladivým účinkem.
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
610,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIODERMA SENSIBIO H2O EYE 125 ML Zklidňující dvoufázový micelární odličovač s vysokou tolerancí, který posiluje kožní bariéru. Sensibio H2O eye odstraňuje voděodolný make-up z očí a rtů. Obsahuje provitamín B5, který posiluje kožní bariéru, zlepšuje hydrataci pleti a posiluje řasy. Zbavuje od nečistot a znečišťujících částic. Přípravek Bioderma Sensibio H2O eye vytváří nemastný povrch, má dobrou snášenlivost u pleti i očního okolí, neoplachuje se, neobsahuje alkohol, je neparfemovaný.

BIODERMA SENSIBIO H2O 100 ML Nejoblíbenější micelární roztok BIODERMA na každodenní čištění a odstraňování make-upu z citlivé pokožky za skvělou cenu. Jako výsledek uplatňování inovativního přístupu, BIODERMA jako první vyvinula micelární roztoky. Micelární roztok Sensibio H2O speciálně určen pro citlivou, normální až suchou pokožku, jemně čistí tvář a oblast očí. Odstraňuje voděodolný make-up. Součástí jeho složení jsou micely, které účinně odstraňují nečistoty, přičemž udržují rovnováhu pokožky (přípravek neobsahuje mýdla, má fyziologické pH). Uklidňující složky a složky snižující překrvení zabraňují podráždění často spojené s čištěním pokožky. Micelární roztok Sensibio H2O je velmi dobře snášena kůží a nedráždí oči (testované pod dohledem očních lékařů).

BIODERMA SENSIBIO DEFENSIVE RICH 40ML Aktivní zklidňující krém s bohatou a výživnou texturou, který posiluje vlastní obranné mechanismy pleti, vyživuje a zjemňuje pokožku. Přípravek využívá patentovanou technologii Defensive, která jednak působí na příčiny vzniku citlivé pleti, a jednak zabraňuje citlivosti vyvolané prostředím a životním stylem. Velmi dobrá snášenlivost. Testováno pod dermatologickým dohledem. Neparfémovaný. Dobrý podklad pod make-up.

Bioderma

Parametry

EAN
725765188151
725765188151
Cesta podání
Kožní
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NAOS
Sensibio H2O eye: Určeno pro denní užívání. Dobře protřepejte. Nakapejte na vatový (nebo ideálně znovu použitelný) tampon. Pomocí tamponu jemně odličte make-up. Není potřeba oplachovat. Sensibio H2O: Navlhčete vatový tampon micelárnim roztokem Sensibio H2O a vyčistěte tvář a oči, případně odstraňte všechny zbytky make-upu. Opakujte, dokud tampon nezůstane čistý. Po vyčištění micelárnim roztokemSensibio H2O není třeba pokožku oplachovat, ale je důležité ji vysušit. Jemně osušte bavlněným ručníkem. Micelární roztok Sensibio H2O je možné používat denně, ráno a večer. Sensibio Defensive rich: Aplikujte ráno a večer na obličej i krk po očištění pleti. Pleť čistěte ideálně čistícím produktem řady Sensibio Nejprve naneste Sensibio Defensive rich na obličej i krk, následně jemně masírujte, dokud se nevstřebá.
AQUA/WATER/EAU, ISOHEXADECANE, ISODODECANE, PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PANTHENOL, SODIUM CITRATE, MANNITOL, XYLITOL, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, RHAMNOSE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 766]
AQUA/WATER/EAU, ISOHEXADECANE, ISODODECANE, PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PANTHENOL, SODIUM CITRATE, MANNITOL, XYLITOL, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, RHAMNOSE, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 766]

Bioderma Sensibio Zklidnění...

610,00 Kč