0

BIODERMA Sensibio Defensive sérum 30 ml

Koncentrované anti-age sérum, které dlouhodobě zklidňuje a hydratuje citlivou pleť. Má svěží a mléčnou texturu s rychlým vstřebáváním.
Více informací
BIODERMA
Skladem
669,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sensibio Defensive sérum je navrženo pro citlivou pleť. Zabraňuje předčasnému stárnutí pleti způsobenému vnějšími vlivy. Trvale zklidňuje pokožku, hydratuje ji po dobu 24 hodin a posiluje kožní bariéru. Redukuje vrásky i jemné linky v oblasti obličeje. Navrací pleti jas.

TECHNOLOGIE DEFENSIVE spojená s kyselinou hyaluronovou, vyvinutá pokročilým výzkumem Biodermy, přispívá k biologické prevenci tohoto jevu. Jedinečné eko-biologické složení poskytuje ochranný antioxidační účinek díky karnosinu a vitamínu E.

Bez parfemace. Doporučeno dermatology. Vyrobeno ve Francii. Vyvinuto ve výzkumné laboratoři v Aix-en-Provence.

Všechny produkty BIODERMA jsou připraveny podle ekobiologických principů, které jsou podstatou přístupu NAOS s respektem k ekosystému pokožky a trvalému udržení jejího zdraví.

BIODERMA

Parametry

EAN
3701129804995
3701129804995
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma
  1. Vyčistěte si pleť, ideálně produktem hygieny z řady Sensibio.
  2. Jemně masírujte, dokud se nevstřebá.
  3. Aplikujte denní zklidňující krém Sensibio Defensive.
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, C15-19 ALKANE, SQUALANE, CELLULOSE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARNOSINE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, MALTODEXTRIN, XANTHAN GUM, MANNITOL, XYLITOL, TOCOPHEROL, SALVIA MILTIORRHIZA ROOT EXTRACT, RHAMNOSE, BIOSACCHARIDE GUM-1, CITRIC ACID, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-10.

BIODERMA Sensibio Defensive...

669,00 Kč