0

BAC-ENTOS orální mikroflóra 20 tablet

Orální probiotikum určené pro doplnění prospěšné mikrobioty ústní dutiny, krku a středouší. S jahodovou příchutí. Vhodné pro vegany.
Více informací
BAC-ENTOS
Skladem
337,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Orální probiotikum obsahující jedinečnou stabilizovanou kulturu Streptococcus salivarius SAL21, produkující antimikrobiální peptidy. Bakterie druhu Streptococcus salivarius jsou přirozenou součástí mikrobioty dutiny ústní.
BAC-ENTOS

Parametry

EAN
8594200610340
Výrobce
Cheveki-Grus, s.r.o.
1 tabletu 1 x denně večer po jídle nechat rozpustit v ústech a poté minimálně 30 minut nejíst a nepít. V akutních případech 1 tableta 2 x denně po jídle.
Lyofilizovaná kultura Streptococcus salivarius, adhezivní složka napomáhající kolonizaci ústní dutiny, fruktóza (plnivo), maltodextrin (plnivo), hydroxypropylmethylceluloza (plnivo), stearan hořečnatý (lubrikant), oxid křemičitý (protihrudkující látka), jahodové aroma. 1 tableta obsahuje: Streptococcus salivarius SAL 21 2x109 KTJ. *KTJ - kolonii tvořící jednotka.
Doplněk stravy. Přípravek není určen pro děti do 3 let věku. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.Doplněk stravy. Přípravek není určen pro děti do 3 let věku. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.

BAC-ENTOS orální mikroflóra...

337,00 Kč