0

AVÈNE Body Pečující tělový olej 100 ml

Pečující tělový olej s hedvábným efektem. Vyživuje, zklidňuje a rozjasňuje všechny typy citlivé kůže. Vhodný na tělo, obličej i konečky vlasů.
Více informací
AVÈNE
Skladem
396,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Olej má hedvábně jemnou texturu a relaxační vůni. Je výborný pro masáže a odpočinek. Velmi rychle se vstřebává a zanechává na pokožce lehký sametový pocit. S parfemací.\n \n Hlavní výhody:\n • Vyživuje a zdokonaluje pokožku v jednom kroku.\n • Rychle se vstřebává a zanechává lehký sametový pocit.\n • Ideální pro masáže a odpočinek.\n \n Účinné látky:\n • Zklidňující olejový komplex složený ze 3 rostlinných olejů a hydratující složky zanechávají pokožku jemnou a vyživenou.\n • Termální voda Avène zklidňuje, zjemňuje citlivou pleť a působí proti podráždění.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770110982
3282770110982
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
Aplikujte na tělo, obličej a/nebo vlasy.
PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE - CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL) – CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - HYDROGENATED DIDECENE - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL (BUTYROSPERMUM PARKII OIL) - COCONUT ALKANES – SQUALANE - FRAGRANCE (PARFUM) - PEG-40 SORBITAN PEROLEATE - Avène THERMAL SPRING WATER (Avène AQUA) - CAMELINA SATIVA SEED OIL - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE - TOCOPHERYL ACETATE.

AVÈNE Body Pečující tělový...

396,00 Kč