0

AVÈNE Cleanance HYDRA Zklidňující krém 40 ml

Zklidňující relipidační péče, která navrací komfort suché a podrážděné pleti v důsledku léčby proti akné. Má nemastnou texturu, hydratuje a vyživuje. Má svěží, lehkou vůni.
Více informací
AVÈNE
Skladem
468,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vyrovnávací a vyplňující krém, který kompenzuje vysušující vedlejší účinky medikamentózní léčby akné. Díky kombinaci cílených účinných látek zklidňuje podráždění a snižuje zčervenání. Pomáhá doplnit narušený hydrolipidický film pleti, vyživuje a obnovuje komfort pleti a pomáhá při následných léčbách. Krémová nemastná textura se snadno roztírá a rychle se vstřebává.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770100891
3282770100891
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
1x2 denně. Ráno a/nebo večer naneste na konečky prstů množství o velikosti hrášku a jemně vmasírujte do pokožky. Soustřeďte se zejména na suchá místa (tváře, čelo atd.).
Dextran sulfát. Vysoká koncentrace výtažku z listovníku. Glykol.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. PEG-12. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. CETYL ALCOHOL. GLYCERYL LINOLEATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE Cleanance HYDRA...

468,00 Kč