0

AVÈNE Odličovací fluid 3v1 200 ml

Svěžest vody a příjemná textura ve velmi praktickém odličovači, který čistí, odstraňuje make-up a zklidňuje citlivou pleť.
Více informací
AVÈNE
Skladem
510,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Odličovací fluid čistí a odstraňuje make-up z obličeje, očí a rtů v rychlém sledu bez potřeby oplachování. Obsahuje čisticí látky rozpouštějí nečistoty. Odličovací fluid obsahuje vysoké množství termální vody Avène, která dodává pleti pocit hebkosti. Fluid může být odstraněn pomocí vatového tamponu. Má svěží, jemnou a lehkou texturu vhodnou pro všechny typy citlivé pleti. Spojuje v sobě svěžest vody a příjemný pocit z pleťového mléka. Tento fluid s jemným, účinným a smyslům-lahodícím složením, tvoří jen několik složek. Má lehkou a decentní vůni. Neobsahuje alkohol.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770072952
3282770072952
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
Denní. Krouživými pohyby za pomoci konečků prstů jemně vmasírujte na obličej, oči a rty a poté odstraňte pomocí vatového tamponu. Bez oplachování.
88% termální voda Avène
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. CARBOMER. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM)PHENOXYETHANOL. SORBIC ACID. TRIETHANOLAMINE
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE Odličovací fluid 3v1...

510,00 Kč