0

AVÈNE Cleanance ComedoMed Koncentrovaná péče při nedokonalostech pleti 30 ml

Revoluční péče proti nedokonalostem pleti, která působí na akné již ve fázi jeho vzniku a zajišťuje dlouhodobou klinickou účinnost. Rychle působí, zabraňuje opětovnému výskytu akné a poskytuje výbornou snášenlivost.
Více informací
AVÈNE
Brzy skladem
405,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Inovace vědců z laboratoří Eau Thermale Avène. Účinnost prokázána již po 7 dnech používání. Obsahuje rostlinný extrakt ze semen ostropestřce mariánského, redukujícího černé tečky a nedokonalosti. Doporučujeme aplikovat 2x denně. Mohou jej používat dospělí a dospívající od 12 let. Jeho nemastná textura s vysokou tolerantností se rychle vstřebává a zanechává pleť zmatněnou. Přípravek lze používat samostatně, s jinými produkty nebo po léčbě akné. Bez parfemace.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770202854
3282770202854
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
12
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
2x denně. Na konečky prstů vymáčkněte dávku jednoho stisknutí pumpičky. Nejprve aplikujte poklepáváním prstů na T-zónu a tváře. Pro lepší vstřebávání do pokožky aplikujte krouživými pohyby. Nakonec vyhlaďte do tváří a spodní části obličeje. Aplikaci opakujte každé ráno a večer.
Comedoclastin™. Termální voda Avène.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISOPROPYL ALCOHOL. PEG-6. GLYCERIN. SILYBUM MARIANUM FRUIT EXTRACT. SILICA. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. WATER (AQUA)
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE Cleanance ComedoMed...

405,00 Kč