0

AVÈNE XeraCalm A.D Zklidňující koncentrovaná péče 50 ml

SOS péče, která okamžitě ulevuje suchým lokalizovaným oblastem se sklonem k intenzivnímu svědění a atopickému ekzému.
Více informací
AVÈNE
Skladem
406,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zklidňující péče okamžitě ulevuje suchým lokalizovaným oblastem se sklonem k intenzivnímu svědění a atopickému ekzému. Obsahuje účinnou kombinaci aktivních látek, které zklidňují, stimulují obranyschopnost pokožky a bojují proti podráždění. Cer-omega, vysoce koncentrovaný ochranný a obnovující komplex, zmírňuje závažné stavy suchosti a obnovuje komfort pokožky. Termální voda Avène přirozeně zjemňuje. Přípravek je vhodný k ošetření suchých ložisek s intenzivním svěděním na obličeji, očních víčkách a po těle. Sterilní kosmetika® je zárukou účinnosti a bezpečnosti. Neobsahuje konzervační látky, parfemaci, je nekomedogenní a vyvinuta s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí. Lze použít pro péči o pokožku kojenců, dětí i dospělých.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770114201
3282770114201
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
1 měsíc
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
4x denně. Aplikujte lokálně během dne, abyste zabránili nutkání škrábat se nebo na úporná místa se zvýšenou suchostí či svěděním. Naneste na konečky prstů a jemnými krátkými tahy lehce rozetřete na postižené místo.
Ochranný a obnovující komplex. I-modulia.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. CITRIC ACID. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA)
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE XeraCalm A.D...

406,00 Kč