0

AVÈNE A-Oxitive Oční vyhlazující krém 15 ml

Vyhlazující a rozjasňující péče o oční okolí. Detoxikuje pleť od volných radikálů. Vyhlazuje vrásky a jemné linky. Dodává očím zářivý a svěží vzhled.
Více informací
AVÈNE
Brzy skladem
581,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Základem složení je obnovující komplex (retinaldehyd + provitamin E), které společně bojují proti volným radikálům a nejednotnému odstínu pleti. Den po dni se vyhlazují vrásky a jemné linky, oční kontury jsou hladší a zářivější. Krém je obohacený o zklidňující termální vodu Avène a je vhodný na oční kontury pro všechny, bez ohledu na typ pleti. Má osvěžující vodní texturu a je bez parfemace.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770208214
3282770208214
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
1xdenně. Večer naneste na konečky prstů a poklepáním naneste na obličej a krk. Postupujte od středu obličeje ke stranám a poté dolů po krku a dekoltu.
WATER (AQUA). TRIETHYLHEXANOIN. CYCLOPENTASILOXANE. CETEARYL ALCOHOL. CYCLOHEXASILOXANE. CETEARETH-20. POLYMETHYL METHACRYLATE. CETEARETH-33. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. BENZOIC ACID. BHT. CARAMEL. DISODIUM EDTA. MICA. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). OLEOYL DIPEPTIDE-15. OLEOYL TETRAPEPTIDE-31. PHENOXYETHANOL. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SILICA. SODIUM HYDROXIDE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE A-Oxitive Oční...

581,00 Kč