0

AVÈNE Hydrance Aqua-gel 50 ml

Hydratační, zklidňující a detoxikační 24hodinová péče „vše v jednom“, která se přizpůsobí vašim aktuálním potřebám (denní krém, noční maska, péče o oční okolí). Mimořádně svěží aquagelová textura vytváří na pleti jemný závoj z vody. Pleť zvlhčuje, chrání, zmatňuje a zároveň rozjasňuje.
Více informací
AVÈNE
Skladem
643,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Gel obsahuje kombinaci aktivních hydratačních látek poskytujících pleti dlouhotrvající péči, komfort, pružnost a zářivost. Gel hydratuje, současně zmatňuje a rozjasňuje všechny typy dehydratované a citlivé pleti. Tato hydratační péče chrání pleť před škodlivými vlivy vnějšího prostředí, obsahuje provitamin E s antioxidačními účinky, výtažek z myrty a z Cucurbita Pepo, které podporují redukci lesku pleti a stažení pórů.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770203493
3282770203493
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
1x denně. Naneste malé množství Hydrance Aqua-gelu na konečky prstů a lehce rozetřete na obličej, krk a okolí očí a nechte vstřebat.
Cohederm, termální voda Avène.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. 1,2-HEXANEDIOL. DIMETHICONE. ISOCETYL STEAROYL STEARATE. TRIETHYLHEXANOIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BETAINE. METHYL GLUCETH-20. POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BHT. BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. C14-22 ALCOHOLS. CARBOMER. CITRIC ACID. CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED OIL (CUCURBITA PEPO SEED OIL). FRAGRANCE (PARFUM). PHYTOSTEROLS. POTASSIUM HYDROXIDE. SODIUM CITRATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. SQUALANE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA)
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE Hydrance Aqua-gel 50 ml

643,00 Kč