0

AVÈNE Odličovací micelární voda 200 ml

V jediném kroku odstraňuje make-up, čistí, hydratuje a zklidňuje obličej a oči. Složení s vysokou snášenlivostí vyrobené z 99 % z přírodních a veganských složek, ideální pro citlivou pokožku.
Více informací
AVÈNE
Skladem
444,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Tato osvěžující voda s jemnou vůní v jediném jednoduchém a rychlém kroku odstraňuje make-up a dodává pleti hebkost. Zlepšuje hydrataci a zachovává přirozenou rovnováhu pokožky díky kombinaci glycerinu a trehalózy a vysoké koncentraci termální vody Avène s uklidňujícími účinky. Obsahuje minimum složek ve správné dávce, aby byla zajištěna účinnost a snášenlivost přípravku. Zanechává pleť čistou, jemnou, zklidněnou a příjemnou.

Odličovací micelární voda je vhodná pro nositelky kontaktních čoček.

Obal odličovací micelární vody o objemu 400 ml je vyroben z 87 % z recyklovaných materiálů. Lahvička je vyrobena ze 100 % z recyklovaného plastu.

AVÈNE

Parametry

EAN
3282770152463
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voda
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE

1 až 2krát denně

Naneste pomocí vatového tamponu. Bez oplachování.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. ETHYL LAUROYL ARGINATE HCL. FRAGRANCE (PARFUM). POLYGLYCERYL-4 CAPRATE. POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE. TREHALOSE. WATER (AQUA).Spotřebiteli se doporučuje, aby před zakoupením výrobku systematicky kontroloval jeho složení.

AVÈNE Odličovací micelární...

444,00 Kč