0
BIO Produkt

A-DERMA Exomega CONTROL Zvláčňující sprchový olej 500 ml

Zvláčňující sprchový olej, který je vhodný k použití již od narození, čistí, vyživuje a zklidňuje suchou pokožku se sklonem k atopickému ekzému.
Více informací
A-DERMA
Skladem
505,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zvláčňující sprchový olej pomáhá zmírnit pocity svědění a zároveň pokožku zvláčňuje. Jemně čistí, vyživuje a uklidňuje suchou kůži se sklonem k atopii. Lze použít ve sprše nebo do koupele. Neštípe v očích a neobsahuje mýdlo. Je vhodný pro kojence, děti i dospělé se suchou kůží se sklonem k atopii.\n \n Hlavní výhody:\n • Hydratuje a zvláčňuje pokožku.\n • Zklidňuje kůži již od prvního použití.\n • Snižuje suchost a svědění již po 1.týdnu používání.\n Účinné látky:\n • Extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek. \n • Filaxerine® (10 HDA, pupalkový olej) obnovuje kožní bariéru.\n • Glycerin + Sorbitol + Glyceryl Oleate mají relipidační účinek.\n • Jemný systém povrchově aktivních látek (surfaktanty) neutralizuje tvrdou vodu a má změkčující účinek.\n Francouzská dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.\n \n EXOMEGA CONTROL je řadou pečujících a hygienických přípravků, která byla vyvinutá pro specifické potřeby suché kůže se sklonem k atopii.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770143423
3282770143423
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
500 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.
WATER (AQUA). GLYCERIN. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. COCO-GLUCOSIDE. ZINC COCETH SULFATE. SODIUM COCOAMPHOACETATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. 10-HYDROXYDECENOIC ACID. ASCORBYL PALMITATE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL OLEATE. HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. LAURIC ACID. LECITHIN. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE. SODIUM METHYL ISETHIONATE. TOCOPHEROL. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE. 91% složek přírodního původu
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou.

A-DERMA Exomega CONTROL...

505,00 Kč