0

A-DERMA Cutalgan Ultra-zklidňující sprej 100 ml

Cutalgan Ultra-zklidňující sprej poskytuje okamžitý chladivý efekt až na dobu 6 h. Snižuje nepříjemné pocity na kůži, které mohou být vnímány jako bolestivé. Tento přírodní tekutý obvaz ve spreji je vhodný jako doplňková péče při léčbě pro osoby trpící bolestivou dermatózou nebo bolestí při dermatologických zákrocích.
Více informací
A-DERMA
Skladem
330,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sprej lze aplikovat na obličej, tělo, vlasovou pokožku nebo vnější intimní partie. Testováno na křehké kůži, včetně kůže se sklonem k atopii a k šupinatění.\n \n Hlavní výhody:\n • Přírodní tekutý obvaz ve spreji.\n • Okamžitý chladivý efekt až po dobu 6h.\n • Vhodný jako doplňková péče při léčbě pro osoby trpící bolestivou dermatózou nebo bolestí při dermatologických zákrocích.\n • Nestéká z kůže.\n • Pro kojence, děti, dospělé.\n Účinné látky:\n • Přírodní extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, který posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek. \n • Přírodní extrakt z peruánské liány - aktivní látka ulevující kůži od pocitů bolesti.\n Francouzská dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770209648
3282770209648
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Akce
ADerma
Protřepejte a nastříkejte na kůži ze vzdálenosti 20 cm. Aplikujte dle potřeby, maximálně však 6 x za den. V případě potřeby rozetřete. Zabraňte styku s očima. Pro aplikaci na obličej nastříkejte přípravek do rukou a poté naneste na obličej. Vhodné pro kojence, děti, dospělé.
WATER (AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. UNCARIA TOMENTOSA EXTRACT. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACIDCAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. PROPYLENE GLYCOL. SCLEROTIUM GUM. SODIUM HYDROXIDE. 98% přírodních složek
Zabraňte styku s očima.

A-DERMA Cutalgan...

330,00 Kč