0
  • Krátká expirace

A-DERMA Epitheliale A.H DUO Masážní gel-olej 40 ml

Obnovující masážní gel-olej sloužící k masáži jizev, strií v průběhu těhotenství a kůže, u které došlo k obnově jejího povrchu a hrozí vznik jizvy. Pomáhá zlepšit vzhled jizev a strií a zároveň přináší okamžité a dlouhotrvající zklidnění. K použití na obličej i tělo. Vhodný pro kojence, děti i dospělé.
Více informací
A-DERMA
Skladem
307,00 Kč Vč. DPH

(7,68 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

A-DERMA Epitheliale A.H DUO Masážní gel-olej 40 ml

Díky exkluzivní patentované aktivní látce CICAHYALUMIDE® pomáhá zlepšit vzhled jizev a strií a zároveň přináší okamžité a dlouhotrvající zklidnění. Vhodný k použití pro kojence, děti i dospělé, na obličej i tělo.\n \n Unikátní patentovaná měnící se textura poskytuje dvě úrovně masáže:\n • 1. úroveň - Gel připraví kůži na stimulační masáž, která přispívá ke zlepšení prokrvení.\n • 2. úroveň - Olej je ideální pro masáž hnětením a rolováním, která změkčí kůži a působí na kolagenová a elastinová vlákna.\n Hlavní výhody:\n • Pomáhá zlepšit vzhled jizev a strií.\n • Přináší okamžité a dlouhotrvající zklidnění.\n • Optimálně přispívá k obnově povrchové vrstvy kůže.\n Účinné látky: \n • Extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek. \n • Aktivní látka CICAHYALUMIDE® podporuje rychlou regeneraci kůže a přispívá ke snížení tvorby jizev.
A-DERMA

Parametry

EAN
3282770144246
3282770144246
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel-olej
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
BIO
Ano
Expirace
30.9.2024
Akce
ADerma
Aplikujte 1-2x denně na postižené místo. Pár minut masírujte kůži krouživými pohyby, poté použijte techniku masáže hnětením a rolováním.
CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. VODA. OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL (OLEA EUROPAEA FRUIT OIL). SUCROSE LAURATE. TOCOPHERYL ACETATE. ALANYL GLUTAMINE. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). SODIUM HYALURONATE.

A-DERMA Epitheliale A.H DUO...

307,00 Kč