0

Sensodyne Repair & Protect Whitening zubní pasta 75 ml

Úleva od bolesti, oprava a bělení v jednom. Pasta pro péči o citlivé zuby s rychlým účinkem a úlevou u bolestivých zubů. Vylepšené složení pro hloubkovou opravu zubů. Při pravidelném užívání přetrvává ochraný film na citlivích zubech a zároveň poskytuje šetrný návrat k bělosti zubů, posílení, opravu, a celkovou komplexní ochranu zubů i dásní.
Více informací
SENSODYNE
Skladem
140,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

SENSODYNE Rapid&Protect Whitening je zubní pasta speciálně vytvořena pro citlivé zuby. Vylepšené složení s bělící složkou pro návrat k původní bělosti zubů a s aktivní složkou NovaMin která vytváří ochranou vrstvu. Pomáhá ulevovat od bolesti zubů do 60 sekund od použití a zároveň poskytuje přetrvávající ochranu citlivích míst na zubech, pomáhá dlouhodobě opravit a posílit zuby. Obsahuje složku NovaMin, která při kontaktu se slinami uvolňuje vápník a fosfor a tvoří ochranou vrstvu minerálů. Pomáhá chránit před zubním kazem, zanechává v ústech pocit čistoty, zároveň zuby bělí a pomáhá předcházet tmavým skvrnám na sklovině.. Pasta je určena pro děti od 12 let a pro dospělé.
SENSODYNE

Parametry

EAN
5054563103680
5054563103680
Cesta podání
Na zuby
Léková forma
zubní pasta
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek

Vždy postupujte dle návodu na obale. Zuby si čistěte 2x denně, ne více než 3x denně. Omezte spolknutí pasty na minimum, vždy ji vyplivněte.

NovaMin (fosfosilikát sodno-vápenatý). Obsahuje fluorid sodný 0,315% w/w (1450 ppm F).

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene

Sensodyne Repair & Protect...

140,00 Kč