0

MATCHA TEA Harmony BIO zelený čaj 30x2 g

Bio Matcha Tea Harmony obsahuje 30 kusů 2g sáčků. Díky nim vydrží originální a jemně mletý japonský Matcha Tea neustále čerstvý a jednotlivé porce není třeba odměřovat.
Více informací
Matcha tea
Skladem
291,00 Kč Vč. DPH

(9,70 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MATCHA TEA Harmony BIO zelený čaj 30x2 g

Bio Matcha Tea Harmony je nejoblíbenější balení japonského matcha na trhu. Originální japonský Matcha Tea je z hlediska nutričních hodnot přibližně 10x silnější, než běžný zelený čaj a obsahuje velký podíl antioxidantů, aminokyselin a teofylinu. Teofylin je čajový kofein, který se, na rozdíl od toho v kávě, uvolňuje postupně po dobu 3-6 hodin, což má příznivější vliv na lidský organismus. Matcha Tea je jediný čaj, který obsahuje zhruba 30 % vlákniny. Čaj se pěstuje v japonských oblastech Shizuoka a Aichi.
Matcha tea

Parametry

EAN
8594169250502
Léková forma
Prášek
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Kyosun
Doporučená denní dávka u dospělého člověka je 4-6 gramů. Těhotné, kojící a děti cca 2 gramy denně. Ideálním pomocníkem pro přípravu Matcha Tea je šejkr, popřípadě uzavíratelná láhev. Do nádoby nasypte 2 g sáček Matcha Tea, zalijte studenou vodou a řádně protřepejte. Při přípravě horkého nápoje převařte vodu a nechte ji zchladnout. Její teplota by neměla přesáhnout 70 °C. Postupujte stejně jako u studeného Matcha Tea.
100% bio zelený čaj matcha

MATCHA TEA Harmony BIO...

291,00 Kč