0

MATCHA TEA Premium BIO zelený čaj 20x1,5 g

Prémiová kvalita Bio Matcha Tea. Pro matcha požitkáře, kteří chtějí víc. Víc energie, víc aminokyselin, ještě jemnější chuť a ještě zelenější barvu. Vyšší množství kofeinu a více soustředění vás připraví na špičkový pracovní výkon.
Více informací
Matcha tea
Brzy skladem
292,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

DPD99 Kč
Zásilkovna79 Kč
PPL99 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Česká pošta79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Největší předností Bio Matcha Tea Premium je jeho koncentrovaná síla aminokyselin a teofylinu. Aminokyselina L-theanin podporuje tvorbu hormonů zlepšujících náladu – dopaminu a serotoninu. Premium snižuje duševní a fyzický stres, posiluje paměť, zprostředkovává pocit uvolněné mysli, ale zároveň umožňuje plnou koncentraci. Díky tomu je oblíbený v psychicky náročných profesích. Premium má současně vysoký obsah čajového kofeinu, jehož uvolňování probíhá postupně po dobu 3-6 hodin. Kombinace aminokyselin a kofeinu dodává intenzivní soustředění, energetický náboj a rychlejší reakce už při nižší dávce čaje matcha.  Mezi pověstné účinky matcha patří vliv matcha na lidský metabolismus, který zrychluje až o 40 %. Pomáhá tak efektivněji spalovat tukové zásoby, ale zvyšuje i výkon svalové soustavy a napomáhá regeneraci po sportovním výkonu. Má velký podíl polyfenolů, antioxidantů, a pomáhá zbavovat tělo těžkých kovů a chemických toxinů. Až 10x vyšší nutriční hodnoty, vysoký obsah vápníku, vitamíny A, C, E a minerály jsou samozřejmostí.
Matcha tea

Parametry

EAN
8594169250588
8594169250588
Léková forma
Prášek
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Kyosun
Dospělý člověk by si měl vychutnat nejvýše 4-6 gramů matcha denně. Těhotné, kojící a děti si mohou dopřát zhruba 2 gramy denně.
100% Bio mletý zelený čaj matcha

MATCHA TEA Premium BIO...

292,00 Kč