0

DENTOHELP BioBoom probiotika 60 tablet

Doplněk stravy se sladidly, který obsahuje probiotika, betaglukany a bioflavonoidy zeleného čaje v unikátním komplexu BIOBOOM a dále cennou látku xylitol. Svým složením výrobek pomáhá omezit škodlivé bakterie v ústech.
Více informací
DENTOHELP
Skladem
369,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Pravidelné používání přípravku přispívá k udržení příznivé skladby orálního mikrobiomu, k zachování mineralizace zubů, správné funkci dásní a eliminuje zápach z úst.
DENTOHELP

Parametry

EAN
8594027710476
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
2-3 tablety denně, nechat volně rozpustit v ústech. 30 minut po použití nejíst a nepít.
Probiotická směs: Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, Lactiplantibacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum, Beta-glukan izolovaný z kvasnic, Beta-glukan izolovaný z hlívy ústřičné, Extrakt z listu zeleného čaje (Camellia sinensis), Xylitol; Extrakt višně obecné (Prunus cerasus), antioxidant: kyselina askorbová; látky zvýrazňující chuť a vůni: mátová silice, jahodové aroma; sladidlo: sukralóza; protispékavé látky: oxid křemičitý, stearan hořečnatý.
Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nenahrazuje pravidelnou ústní hygienu. Obsahuje sorbitol, který může mít při nadměrné konzumaci projímavé účinky. Aplikace ústních vod s ethanolem nebo antibakteriálními složkami může omezit příznivé účinky doplňku. Neužívejte při přecitlivělosti na některou obsaženou složku.

DENTOHELP BioBoom...

369,00 Kč