0

Dentacol 20 ml

Ke zklidnění zubů, dásní, defektů v dutině ústní a citlivých zubních krčků. Pozitivně působí na stav mikroflóry v ústech.
Více informací
Dentacol
Skladem
205,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Dentacol obsahuje hřebíček s účinnou látkou eugenol, který má silné zklidňující účinky a skořici pozitivně působící na mikroflóru v dutině ústní.
Dentacol

Parametry

EAN
8594059736567
8594059736567
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
20 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Neředěný přípravek naneste pomocí vatové tyčinky na postiženou oblast a důkladně potřete. Pro každou aplikaci použijte novou vatovou tyčinku, aby nedošlo k zanesení nečistot do lahvičky s Dentacolem. Přípravek je možné také kloktat, a to naředěný v poměru 1 díl Dentacolu a 4 díly vody. Pro jedno ošetření vystačí 2 lžičky Dentacolu naředit 8 lžičkami vody a důkladně vykloktat. Následně přípravek vyplivněte. Přípravek nepolykejte. V případě akutních stavů lze u dospělých přípravek kloktat neředěný. Po aplikaci přípravku alespoň 20 minut nejezte a nepijte, aby účinné látky mohly efektivně působit.
Alcohol, Aqua, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract.
Výrobek obsahuje minimálně 60 obj. % alkoholu. V případě správného způsobu použití je riziko ovlivnění při řízení dopravních prostředků a při obsluze strojů minimální. Neužívat při přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Ukládejte mimo dosah dětí. Případný zákal není na závadu.

Dentacol 20 ml

205,00 Kč