0

Herbadent Professional gel na dásně 25 g

Bylinný gel na dásně s vysokým obsahem klinicky ověřených bylinných extraktů obsahuje navíc příměs 0,15% chlorexidinu pro rychlejší antibakteriální účinky a účinnější léčbu akutních zánětů dásní a snížení množství bakterií a zubního plaku.
Více informací
Herbadent
Skladem
196,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Herbadent Professional gel je určen k akutní péči o dásně a sliznice dutiny ústní, zejména při prvních projevech parodontitidy, jako jsou záněty a krvácení dásní. Je vhodný rovněž při léčbě aftů, oparů a otlaků pod snímatelnými zubními náhradami a rovnátky nebo po chirurgických zákrocích.
Herbadent

Parametry

EAN
8594021370829
8594021370829
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Gel
Velikost balení
25 g
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbai a.s.
Gel se aplikujte po důkladném vyčištění zubů přímo na dásně například pomocí jemného zubního kartáčku nebo vatové tyčinky. Užívejte pravidelně maximálně po dobu 14 dnů, poté kúru na týden přerušte, nebo používejte k péči o dásně bylinný gel na dásně Herbandent Original či bylinný roztok Herbadent.
Aqua, Glycerin, Herbadent Herbal Extract (Alcohol denat., Agrimonia eupatoria ext., Chamomilla recutita ext., Salvia officinalis ext., Potentilla erecta ext), PEG-32, Hydroxyethylcellulose, Mentha piperita oil, Eugenia Caryophyllus Bud oil, Chlorhexidine Digluconate, Foeniculum vulgare Fruit oil, Methylparaben, Propylparaben, Eugenol, Limonene.
Přípravek nepolykejte. Uchovávejte při pokojové teplotě.

Herbadent Professional gel...

196,00 Kč