0

FENOLAX 30 tablet

Fenolax se používá ke krátkodobé léčbě zácpy k usnadnění vyprázdnění. Kulaté, lesklé, sytě růžové enterosolventní tablety. Čtěte pozorně příbalový leták.
Více informací
FENOLAX
Skladem
93,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

*Fenolax je lokálně působící projímadlo, které účinkuje v tlustém střevě, zvyšuje střevní peristaltiku (pohyb střeva, který vede k vyprazdňování) a změkčuje stolici. *Užívá se při akutní zácpě působené změnou prstředí a životosprávy při cestování, při zácpě související s poklesem celkové aktivity organismu, při potížích s vyprazdňováním provázejících jiné choroby. Balení: 30 enterosolventních tablet
FENOLAX

Parametry

SUKL kód
0264958
EAN
3830044944353
3830044944353
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Dospělí a děti od 10 let: 1 – 2 tablety. Děti od 4 do 10 let: 1 tabletu.
Léčivou látkou je bisacodylum 5 mg v jedné enterosolventní tabletě.
Přípravek obsahuje laktózu a sacharózu, nutno vzít v úvahu při nesnášenlivosti některých cukrů. Dále obsahuje azobarvivo Ponceau 4R, které může způsobit alergické reakce. Tablety se nesmějí zapíjet mlékem. Přípravek je určen ke krátkodobému podávání. Fenolax je určen pro dospělé a děti od 4 let. Bez porady s lékařem neužívejte přípravek déle než 7 dnů. Děti s chronickou zácpou mohou užívat přípravek pouze po dohledem lékaře. Přípravek Fenolax můžete užívat v průběhu těhotenství pouze po poradě s lékařem. Přípravek Fenolax lze užívat při kojení. Čtěte pečlivě příbalovou informaci.

FENOLAX 30 tablet

93,00 Kč