0
Puressentiel Akce

PURESSENTIEL Roztok proti vším + hřebínek 100 ml

Roztok proti vším. Komplexní péče s ocelovým hřebínkem navíc. 100% přírodní. Likviduje vši, larvy i hnidy. Prokázaná účinnost už za 10 minut od první aplikace. Šetrné k vlasům i prostředí.
Více informací
Puressentiel
Skladem
613,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Puressentiel Anti-Poux zcela bezpečně likviduje vši, larvy i hnidy. Jeho 100% přírodní složení bez neurotoxických insekticidů obsahuje: RO – Oleje rostlinného původu (kokos, calophyllum, jojoba, slunečnice, sladké mandle, skočec) které působí mechanicky, jelikož ucpávají dýchací otvory vší, larev i hnid. Proti mechanismu fyzického dušení si vši nemohou vybudovat rezistenci. EO – Esenciální oleje (levandule, hřebíček, tea tree, kakost) působí hojivým a antiseptickým efektem, což je ideální na podrážděnou a svědící vlasovou pokožku.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

 

Puressentiel

Parametry

EAN
3401098489505
3401098489505
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Puressentiel
Akce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Před použitím si důkladně přečtěte instrukce. Puressentiel Anti-Poux nanášejte na suché vlasy postupně a hojně, dokud nepokryjete všechny vlasy. Nechte působit 10 minut. Umyjte si vlasy šamponem Puressentiel Pouxdoux(R) nebo svým obvyklým šamponem. Důkladně pročešte vlasy speciálním odvšivovacím hřebínkem, abyste odstranili hnidy, larvy a uhynulé vši. Za tři dny aplikaci zopakujte. Doporučované množství pro aplikaci: Dlouhé vlasy: 1 lahvička = 1 osoba. Středně dlouhé až krátké vlasy: 1 lahvička = 2 až 3 osoby.

PURESSENTIEL Roztok proti...

613,00 Kč