0

Paranit Radikální sprej 100 ml + hřeben

Pro ošetření a ochranu proti vším.
Více informací
Paranit
Skladem
359,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Paranit Radikální sprej je prokazatelně 100 % účinný proti vším a hnidám do 10 minut. Jeho složení s dvojitým účinkem vši a hnidy nejen udusí, ale také dehydratuje.
Paranit

Parametry

EAN
8594060892269
8594060892269
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Medgenix Benelux Nv. Vlie
Pomocí přiloženého hustého hřebene proti vším zkontrolujte suché vlasy. Vlasy nejdříve dobře rozčešte, potom zkontrolujte pramen po pramenu. Sprej držte ve vzdálenosti asi 10 cm od vlasů a na suché vlasy pozorně a rovnoměrně nastříkejte dostatečné množství přípravku. Přípravek naneste na celý povrch hlavy a na všechny vlasy. Dobře vmasírujte směrem od kořínků ke konečkům, věnujte zvláštní pozornost oblasti krku a za ušima. Nechejte působit 10 minut. Aniž jste vlasy namočili, naneste na vlasy šampon Paranit po ošetření nebo běžný šampon a rozetřete ho po celých vlasech. Potom přidejte malé množství vody a šampon důkladně napěňte. Opláchněte teplou vodou. Pokud je nutné, postup mytí vlasů zopakujte.
Minerální olej a dimethikon.
Nepoužívejte u osob alergických na kteroukoli složku přípravku a u dětí mladších 6 měsíců. Použití přípravku Paranit sprej u těhotných žen není kontraindikováno. Před použitím se však vždy doporučuje poradit se s lékařem nebo lékárníkem. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Paranit Radikální sprej 100...

359,00 Kč