0

MEDINDEX NYDA express proti vším a hnidám 50 ml

Zdravotnický prostředek určený pro ošetření vlasové pokožky hlavy v případě napadení vší.
Více informací
Medindex
Skladem
320,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Při použití dle návodu je účinný i proti nymfám (larvy) a vajíčkům (hnidám). Roztok se postupně dostane hluboko do dýchacího systému vší, nyf (larvy) a vajíček (hnid), což vede k jejich zadušení. Bezprostředně po provedení první aplikace NYDA express už neexistuje riziko nákazy. NYDA express usnadňuje rozčesávání, obsahuje speciální složky, které usnadňují rozčesání i dlouhých vlasů. Účinkuje již za 10 minut pouze v 1 aplikaci. Není třeba ošetření opakovat. Určeno na suché vlasy. Po ošetření stačí vlasy umýt běžným šamponem (nemastí). Každé balení obsahuje hřeben.
Medindex

Parametry

EAN
4029125200313
4029125200313
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roztok
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pohl Boskamp
NYDA® express by se měla používat na suché vlasy. Důkladně nasprejujte přípravek do suchých vlasů. Vmasírujte express do vlasů a nechte působit 10 minut. Po uplynutí 10 minut důkladně vyčešte vlasy hřebenem na vši. NYDA® express usnadňuje rozčesání, obsahuje speciální složky, které usnadňují i rozčesání dlouhých vlasů. Umyjte vlasy běžným šamponem.
Dimeticone (92 %, vysoká a nízká viskozita), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, jojobový vosk, aroma.
NYDA® express se nesmí používat v případě známé přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku. Zdravotnický prostředek. Čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném používání.

MEDINDEX NYDA express proti...

320,00 Kč