0

PURESSENTIEL Repelent proti vším 75 ml

Repelent proti vším, ve spreji. Účinné látky mají 100% přírodní původ. Účinnost 24 h. Odstraňuje vši. Brání vlasovou pokožku před napadením vší.
Více informací
Puressentiel
Skladem
339,00 Kč Vč. DPH

(4,52 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PURESSENTIEL Repelent proti vším 75 ml

Repelent proti vším od Puressentiel působí preventivně proti výskytu vší. V případě velkého zasažení chrání před nakažením vlasové pokožky a zajišťuje účinnou ochranu až na 24 hodin. Jeho složení na bázi přírodních účinných látek neobsahuje neurotoxické repelenty a prosytí vlasy svěží a příjemnou vůní. Můžete ho používat denně, jelikož nemastí ani nepoškozuje vlasy. Roztok v praktickém spreji se snadno používá.

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.

Puressentiel

Parametry

EAN
3401398426286
3401398426286
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Biocidní přípravek
Výrobce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Nestříkejte nikdy proti očím! Během aplikace chraňte oči. Aplikujte na vlasy 5 až 7 střiků (0,9 až 1,26 ml), přičemž se zaměřujte na nejnáchylnější místa (zátylek, oblasti za ušima). V případě epidemií stříkejte roztok jednou denně každé ráno, abyste si zajistili účinnou ochranu proti vším až na 24 hodin*. Nesmývejte. Nesušte. Nechte oschnout přirozeně. Po aplikaci si umyjte ruce.
1 aktivní látka přírodního původu: citriodiol® (10%) z esenciálního oleje blahovičníku citroníkového. 2 esenciální oleje: levandule, lavandin grosso. 2 aktivní látky na rostlinné bázi: jablečný ocet, hydrolát levandule Bio.
Nepoužívejte na děti mladší 3 let a těhotné nebo kojící ženy. Nepoužívejte v případě alergie na některou přísadu. Produkt ani obal nepoužívejte jinak, než jaký je původní účel. Pro externí použití.

PURESSENTIEL Repelent proti...

339,00 Kč