0

LIFTEA Colagenova Hyaluronic+ 30 tobolek

Kombinace mořského kolagenu, kyseliny hyaluronové a zdroje vitamínu C v praktické formě tobolek. Snadný způsob, jak podpořit krásu a mladistvý vzhled pleti. Příznivě působí také na vlasy, nehty a klouby.
Více informací
LIFTEA
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy Liftea COLAGENOVA® Hyaluronic+ obsahuje mořský kolagen Peptan®. Jde o přírodní bioaktivní kolagen, který je dodávaný v dobře vstřebatelné formě. Kyselina hyaluronová se v lidském těle vyskytuje přirozeně. Nachází se v mnoha tkáních včetně kůže, kloubů, kostí, chrupavek a očního sklivce. Přibližně 50 % kyseliny hyaluronové v organismu se nachází v kůži. Kyselina hyaluronová dokáže vázat velké množství vody odpovídající až tisícinásobku své hmotnosti. Zadrží ji v tkáni, a tím podporuje její hydrataci a tonus. S rostoucím věkem se koncentrace této kyseliny v těle snižuje, což může vést k tvorbě vrásek, suché a hrubé pleti a jejímu celkovému stárnutí. V doplňku stravy Liftea COLAGENOVA® Hyaluronic+ je obsažena kvalitní značková kyselina hyaluronová ExceptionHYAL®, která je do pokožky i pojivových tkání distribuována i při ústím podání.
LIFTEA

Parametry

EAN
8437007166699
8437007166699
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Vaminter
1 tobolka denně.
Kyselina hyaluronová ExceptionHYAL® (rostlinného původu, získaná biofermentací kvasnic): 100 mg, výtažek z barbadoské třešně Acerola (Malpighia punicifolia L.): 80 mg (odpovídá 50 % denního doporučení dávky vitamínu C), peptidy bioaktivního mořského kolagenu Peptan®: 60 mg, maltodextrin, emulgátor: steran hořečnatý, protispékavá látka: oxid křemičitý. Přípravek je bez GMO, bez lepku a bez laktózy.
Skladujte v suchu při teplotě do 25° C. Přípravek je vhodný i pro kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

LIFTEA Colagenova...

288,00 Kč