0

ADVANCE Renovix 60 kapslí

Přírodní aktivní látky v Renovixu napomáhají komplexně pečovat o Vaše vlasy, podporují jejich růst a přispívají tak k udržení krásných a zdravých vlasů. V ČR zcela unikátní svým složením. Přírodní látky methionin, přeslička, pivovarské kvasnice, rakytník, kopřiva, aloe, koenzym Q10, roketa, biotin, niacin, vitamin E a zinek zajišťují maximální synergický efekt.
Více informací
ADVANCE
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
387,00 Kč Vč. DPH

(6,45 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Renovix 60 kapslí

Přípravek Renovix je komplexní nutrikosmetický přípravek s obsahem vyvážené kombinace přírodních rostlinných extraktů, které napomáhají pečovat o Vaše vlasy „zevnitř“. Roketa setá podporuje růst vlasů. Přeslička, kopřiva, biotin a zinek přispívají k udržení normálního stavu vlasů, napomáhají je tak udržovat zdravé - přirozeně krásné. Přeslička podporuje normální mineralizaci vlasů. Vitaminy E, aloe vera a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem (negativním působením volných radikálů). Aloe vera, rakytník, biotin, niacin a zinek přispívají k udržení normálního stavu pokožky. Renovix je vhodným doplňkem pro komplexní péči o zdraví a krásu Vašich vlasů.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015704104
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená dávka 1-2 kapsle denně. Užívejte alespoň 1 měsíc. Dostatečně zapijte. Užívejte nejlépe po jídle. Vhodné i k dlouhodobému užívání.
L-methionin, želatina, extrakt z přesličky, pivovarské kvasnice extrakt, inulin, rakytník řešetlákový extrakt, kopřiva dvoudomá extrakt, aloe vera extrakt, roketa setá extrakt, koenzym Q10, niacin (nikotinamid), vitamin E (DL-alfa-tokoferol acetát), zinek (oxid zinečnatý), látka protispékavá: stearan hořečnatý, D-biotin. Obsahuje lepek a siřičitany.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není učeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s Vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Ukládejte mimo dosah dětí! Doplněk stravy.

ADVANCE Renovix 60 kapslí

387,00 Kč