0

PANTHENOL Quintesence 100 mg 20 tablet

K léčbě při onemocnění dutiny ústní a při nedostatku kyseliny pantothenové.
Více informací
PANTHENOL
Skladem
135,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Tablety Panthenol Quintesence mohou bez doporučení lékaře užívat dospělí a děti od 14 let při zánětech ústní sliznice, při zánětech horních cest dýchacích (záněty hltanu, průdušek, průdušnice, hrtanu, záněty nosní sliznice), dále k doléčování po operaci mandlí, léčba projevů nedostatku kyseliny pantothenové, které nelze zvládnout prostou úpravou diety, např. při mravenčení a bolestech prstů a plosky nohy (“burning-feet-syndrom”, příznaky palčivosti nohou); tyto příznaky vyvolává nedostatek pantothenové kyseliny.
PANTHENOL

Parametry

SUKL kód
253121
EAN
8594065340079
8594065340079
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 14 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Mibe GMBH Arzneimittel, Brehna
K podpoře hojení při onemocnění sliznic se užívá 200 až 400 mg denně, to odpovídá 2 až 4 tabletám přípravku Panthenol Quintesence denně. Jednotlivá dávka je jedna tableta, která se pomalu nechá rozpustit v ústech. Interval mezi dvěma dávkami by neměl být kratší než 2 hodiny. Při stavech z nedostatku kyseliny pantothenové se denně užívá 100 mg, tj. 1 tableta přípravku Panthenol Quintesence . Tableta se polyká a zapíjí se malým množstvím vody, nezávisle na jídle.
Jedna tableta obsahuje: Dexpanthenolum 100 mg. Pomocnými látkami jsou: koloidní bezvodý oxid křemičitý, sacharóza, sodná sůl sacharinu, želatina, magnesiumstearát, bramborový škrob, glycerol 85%, mastek, čištěná voda.

Neužívejte přípravek při hypersenzitivitě na léčivou látku nebo na kteroukoli pomocnou látku. Užívání tohoto přípravku během těhotenství a kojení by mělo být založeno na zhodnocení poměru prospěch/riziko ošetřujícím lékařem. Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

PANTHENOL Quintesence 100...

135,00 Kč