0

BIOVITALITY Padání vlasů 30 tobolek

Doplněk stravy - bylinný komplex s vitamíny na vlasy.
Více informací
BIOVITALITY
Skladem
118,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinný komplex je bohatý na látky, které přispívají k udržení normálního stavu pokožky hlavy a vlasů (podporují růst, brání řídnutí). Pro dosažení vyššího účinku doporučujeme kombinaci s přípravkem Omega 3 Green idea.
BIOVITALITY

Parametry

EAN
8595643615060
Výrobce
Green idea s.r.o.
1 - 3 tobolky denně
L-methionin, Serenoa plazivá/Saw Palmetto (Serenoa repens) stand. extrakt z plodu (mastné kyseliny 25 %), Šalvěj lékařská (Salvia officinalis) extrakt list a nať (10:1), Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra) stand. extrakt z kořene (glycyrhizová kyselina 20 %), Přeslička rolní (Equisetum arvense) stand. extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), vitamín C (kyselina L-askorbová), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) stand. extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), B-komplex, Citrát zinečnatý, Pepřovník černý (Piper nigrum) stand. extrakt z nezralých plodů (piperin 95 %), Selenem obohacené kvasnice, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

BIOVITALITY Padání vlasů 30...

118,00 Kč