0

ORTHOMOL Hair Intense 60 tobolek

Doplněk stravy obsahující důležité mikroživiny pro vlasy. Podporuje zvýšení kvality vlasu, jejich zesílení a normální růst. Přispívá také k pigmentaci vlasu.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem
815,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orthomol Hair Intense je doplněk stravy obsahující důležité mikroživiny pro vlasy.

Biotin, selen a zinek přispívají k normálnímu růstu vlasů. Měď přispívá k normální pigmentaci vlasu. Zinek, měď a selen přispívají k ochraně buněk před oxidačním stresem. Thiamin (vitamin B1), vitamin B6, vitamin B12, biotin, kyselina pantothenová a měď přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu. Kyselina pantothenová přispívá k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a vybraných neurotransmiterů.

Patentovaná přísada KeraLiacin® obsahuje extrakt z prosa, získávaný z rozmanitých semen (z Panicum miliaceum) kultivovaných ve Francii, obsahující miliacin.

Je vhodný pro vegany, vegetariány i diabetiky.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022698135
4260022698135
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Užívejte 2 tobolky s dostatečným množstvím tekutiny s jídlem nebo po jídle každý den. Denní dávku lze rozložit kdykoli během dne či užít najednou.

Mikroživiny jsou potřebné každý den, proto se doporučuje užívat přípravek dlouhodobě.

1 denní dávka po 2 tobolkách (1,2 g) Slunečnicový olej, extrakt ze semen prosa (z Panicum miliaceum) (16%), glazovací látka hydroxypropylmethyl celulóza, L-methionin (13%), L-cystein (8,3%), emulgátor mono- a diglyceridy mastných kyselin, extrakt ze semen pšenice (z Triticum aestivum) (2,5%), oxid zinečnatý, D-pantothenát vápenatý, mrkvový koncentrát, síran mědnatý, pyridoxin hydrochlorid, thiamin mononitrát, extrakt z rozmarýnu s antioxidanty, selenan sodný, D-biotin, kyanokobalamin.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Hair Intense 60...

815,00 Kč