0

GREEN IDEA Vlasy a krásná pokožka DÁRKOVÁ SADA

Luxusní dárková sada pro ženy pro krásu i zdraví. Obsahuje doplněk stravy pro růst a kvalitu vlasů a prémiovou kosmetiku s kolagenem.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
718,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dárková sada obsahuje:

HAIRBEAUTY

Doplněk stravy, 60 tobolek

Tobolky obsahují vyváženou směs bylin, vitamínů, minerálů a dalších látek, vytvořená s cílem poskytnout vašim vlasům intenzivní péči. Tato unikátní kombinace synergicky působí zevnitř na vlasy a pokožku hlavy, posiluje vlasy a jejich kořínky, podporuje jejich růst a přispívá k obnově jejich vitality.

Nabídněte svým vlasům tu nejlepší péči a zažijte radost z krásných a zdravých vlasů.

KOLAGEN PŘÍRODNÍ KRÉM a KOLAGEN PŘÍRODNÍ TĚLOVÝ BALZÁM

Luxusní kosmetika vyvinutá na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče. Kolagen je jednou z hlavních strukturálních bílkovin přítomných v pokožce. Je také klíčovým stavebním prvkem pro pevnost a pružnost kůže a přispívá ke zdravému vzhledu pleti. Je schopen vázat vodu, a tím zajistit intenzivní hydrataci pokožky.

S věkem dochází k přirozenému úbytku kolagenu, což může vést ke ztrátě elasticity a vzniku vrásek. Používání kosmetických přípravků obsahujících kolagen může napomoci k obnově pružnosti pokožky a redukci vrásek.

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643612304
Výrobce
Green idea s.r.o.

HAIRBEAUTY

2x denně 1 tobolka

KOLAGEN PŘÍRODNÍ KRÉM

Naneste krém na důkladně vyčištěnou pleť a jemně vetřete. Doporučujeme používat pravidelně na zralou pleť. Krém je vhodný na denní i večerní ošetření.

KOLAGEN PŘÍRODNÍ TĚLOVÝ BALZÁM

Naneste balzám na čistou pokožku a jemně vetřete. Doporučujeme používat pravidelně na zralou pleť. Balzám je vhodný na každý typ pleti.

HAIRBEAUTY

Přeslička rolní (Equisetum arvense) standardizovaný extrakt z celé rostliny (křemík 7 %), L-methionin, Spirulina (Arthrospira platensis) prášek z řasy (60 % proteinu), MSM (Methylsulfonylmethan), Serenoa plazivá (Serenoa repens) standardizovaný extrakt z plodu (mastné kyseliny 25 %), L-cystin, B-komplex (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12), Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) standardizovaný extrakt z kořene (kyselina křemičitá 1 %), Kyselina hyaluronová (Sodium Hyaluronate) 0,05 – 0,1 MIO, Světlice barvířská (Carthamus tinctorius) květ, Zinek – citrát zinečnatý, Biotin, stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.

KOLAGEN PŘÍRODNÍ KRÉM

Aqua, Isoamyl Laurate, Glycerin, Cetearyl Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Olivate, Jojoba Esters, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Soluble Collagen, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Leucojum Aestivum Bulb Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate, Caprylyl Glycol, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, alpha-Hexylcinnamal, Linalool.

KOLAGEN PŘÍRODNÍ TĚLOVÝ BALZÁM

Aqua, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetearyl Olivate, Cocos Nucifera Oil, Sorbitan Olivate, Soluble Collagen, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leucojum Aestivum Bulb Extract, Tocopherol, Helianthus Annus Seed Oil, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Oleate, Sodium Lactate, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, alpha-Hexylcinnamal, Citronellol, Linalool.

HAIRBEAUTY

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku.

KOLAGEN PŘÍRODNÍ KRÉM a KOLAGEN PŘÍRODNÍ TĚLOVÝ BALZÁM

Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Originální receptura.

GREEN IDEA Vlasy a krásná...

718,00 Kč