0

JAMIESON Pupalkový olej 180 kapslí

Pupalkový za studena lisovaný olej je bohatým zdrojem esenciálních nenasycených mastných kyselin, které příznivě ovlivňují kardiovaskulární systém a hladinu cholesterolu v krvi. Olej spolu s vitamínem E posiluje imunitní systém, zmírňuje menstruační bolesti, pomáhá řešit problémy žen v menopauze a celkově zlepšuje stav pokožky.
Více informací
JAMIESON
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
381,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pupalkový olej má dlouhou historii používání v Severní Americe. Získává se ze semen divoké květiny zvané Primrose. Olej má vysoký obsah esenciálních mastných kyselin, které si tělo nedokáže vytvořit a musí být získávány z alternativních zdrojů. Zdravá rovnováha esenciálních mastných kyselin je významná pro normální vývoj lidského mozku a těla.

Pupalkový olej Jamieson je vyroben z nejčistšího a nejprémiového oleje lisovaného za studena a je obohacen o silný antioxidant vitamín E. Kromě celkového dobrého zdraví může pupalkový olej Jamieson také pomoci udržet zdravou a hydratovanou pokožku, zlepšit elasticitu pokožky, snížit zánět související s akné a zmírnit příznaky spojené s ekzémem.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
64642029041
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
1-3 kapsle 2x denně s jídlem
Pupalka dvouletá, želatina (želírující látka), glycerol (zvlhčovadlo), d-alfa-tokoferylacetát, sójový olej (nosič).
Při zhoršení nebo přetrvávání kožních problémů navštivte lékaře. Skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

JAMIESON Pupalkový olej 180...

381,00 Kč