0

CELASKON 100 mg pomeranč 30 tablet

Vitamín C. Tablety s pomerančovou příchutí. K prevenci nebo k léčbě stavů nedostatku vitamínu C v organismu. Pro dospělé a děti od 3 let.
Více informací
CELASKON
Skladem
53,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Celaskon pomeranč obsahuje 100 mg vitaminu C (vitamin C je kyselina askorbová) v jedné tabletě. Lidský organismus si vitamín C neumí sám vytvořit, proto je potřeba jej do organismu dodávat.\nCelaskon pomeranč se podává u dospělých a u dětí k prevenci nebo léčbě stavů spojených s nedostatkem vitaminu C v organismu, zejména v období zvýšených nároků na jeho spotřebu (v dětství při růstu, v těhotenství, při kojení, při namáhavé práci, sportu, u infekčních onemocnění, v rekonvalescenci, při jednostranné stravě, ve stáří, u kuřáků apod.). Mírný deficit se projevuje slabostí, celkovou únavou a bolestí, otoky dásní a krvácením z nosu.
CELASKON

Parametry

SUKL kód
0272939
EAN
8594739271975
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Dospělí a děti starší než 6 let užívají pro krytí zvýšené spotřeby vitaminu C 2–5 tablet přípravku denně, při nedostatku vitamínu C 5–10 tablet denně. Dětem ve věku 3-6 let se podávají v období zvýšené spotřeby vitaminu C 1–2 tablety denně. Dětem do 3 let smí být vitamin C podán jen na doporučení lékaře a v dávkách jím stanovených. Tablety mohou být rozkousány, volně rozpuštěny v ústech anebo přímo spolknuty. O pravidelném podávání, zvláště pokud přesahuje 1 týden, se poraďte s lékařem.
Mannitol, Mikrokrystalická celulosa, Xylitol, Xanthanová klovatina, Pomerančové aroma, Betakaroten prášek 20% (maltodextrin, sodná sůl oktenylsukcinylškrobu, betakaroten, sacharóza, střední nasycené triacylglyceroly, kyselina askorbová, natrium-askorbát, koloidní bezvodý oxid křemičitý), Aspartam (E 951), Koloidní bezvodý oxid křemičitý, Draselná sůl acesulfamu, Kyselina stearová.
V období těhotenství a kojení je zvýšená potřeba vitaminu C, proto mohou těhotné a kojící ženy Celaskon pomeranč přechodně užívat. Nepřekračujte doporučené dávkování. Celaskon® pomeranč je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje acidum ascorbicum. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

CELASKON 100 mg pomeranč 30...

53,00 Kč