0

CELASKON 100 mg pomeranč 30 tablet

Vitamín C. Tablety s pomerančovou příchutí. K prevenci nebo k léčbě stavů nedostatku vitamínu C v organismu. Pro dospělé a děti od 3 let.
Více informací
CELASKON
Skladem
53,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Přípravek Celaskon pomeranč obsahuje 100 mg vitaminu C (vitamin C je kyselina askorbová) v jedné tabletě. Lidský organismus si vitamín C neumí sám vytvořit, proto je potřeba jej do organismu dodávat.\nCelaskon pomeranč se podává u dospělých a u dětí k prevenci nebo léčbě stavů spojených s nedostatkem vitaminu C v organismu, zejména v období zvýšených nároků na jeho spotřebu (v dětství při růstu, v těhotenství, při kojení, při namáhavé práci, sportu, u infekčních onemocnění, v rekonvalescenci, při jednostranné stravě, ve stáří, u kuřáků apod.). Mírný deficit se projevuje slabostí, celkovou únavou a bolestí, otoky dásní a krvácením z nosu.
CELASKON

Parametry

SUKL kód
0272939
EAN
8594739271975
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Věk od
3
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Dospělí a děti starší než 6 let užívají pro krytí zvýšené spotřeby vitaminu C 2–5 tablet přípravku denně, při nedostatku vitamínu C 5–10 tablet denně. Dětem ve věku 3-6 let se podávají v období zvýšené spotřeby vitaminu C 1–2 tablety denně. Dětem do 3 let smí být vitamin C podán jen na doporučení lékaře a v dávkách jím stanovených. Tablety mohou být rozkousány, volně rozpuštěny v ústech anebo přímo spolknuty. O pravidelném podávání, zvláště pokud přesahuje 1 týden, se poraďte s lékařem.
Mannitol, Mikrokrystalická celulosa, Xylitol, Xanthanová klovatina, Pomerančové aroma, Betakaroten prášek 20% (maltodextrin, sodná sůl oktenylsukcinylškrobu, betakaroten, sacharóza, střední nasycené triacylglyceroly, kyselina askorbová, natrium-askorbát, koloidní bezvodý oxid křemičitý), Aspartam (E 951), Koloidní bezvodý oxid křemičitý, Draselná sůl acesulfamu, Kyselina stearová.
V období těhotenství a kojení je zvýšená potřeba vitaminu C, proto mohou těhotné a kojící ženy Celaskon pomeranč přechodně užívat. Nepřekračujte doporučené dávkování. Celaskon® pomeranč je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje acidum ascorbicum. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

CELASKON 100 mg pomeranč 30...

53,00 Kč