0

CELASKON 500 mg Červený pomeranč 30 šumivých tablet

Doplněk stravy ve formě šumivých tablet. K posílení odolnosti organismu při infekčních onemocněních jako je chřipka a nachlazení. K prevenci nebo k léčbě stavů nedostatku vitamínu C v organismu. Pro dospeělé a děti od 3 let.
Více informací
CELASKON

Velikost balení:

30 ks
10 ks 20 ks
Skladem
163,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Přípravek Celaskon červený pomeranč obsahuje 500 mg kyseliny askorbové (vitamín C).

  • Přípravek Celaskon červený pomeranč se užívá k posílení odolnosti organismu při infekčních onemocněních jako je chřipka a nachlazení.
  • Zmírňuje a zkracuje příznaky chřipky a nachlazení.
  • Posiluje imunitní systém, snižuje možnost onemocnění nachlazením.
  • Pokrývá zvýšenou potřebu vitamínu C v organismu ve stresových situacích.
  • Přípravek Celaskon červený pomeranč obsahuje vitamín C, který je důležitý pro růst a udržování zdravých kostí, zubů, dásní, vaziva a cév, pro tvorbu látek účastnících se přenosu nervových vzruchů, pro tvorbu hormonů, pro vstřebávání železa z potravy, pro normální imunitní odpověď na infekci a pro hojení ran.

Lidský organismus si vitamín C neumí sám vytvořit, proto je nezbytné jej do organismu dodávat. Přípravek Celaskon červený pomeranč se dále užívá při stavech zvýšené potřeby vitamínu C, v těhotenství, při kojení, v době intenzivního růstu, u starších osob, u sportovců, při nadměrné fyzické a duševní práci, po těžkých úrazech, při popáleninách a rozsáhlých operacích. Zvýšená potřeba je též u kuřáků.

Přípravek není vhodný pro děti do 3 let. Celaskon® červený pomeranč je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje acidum ascorbicum. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

CELASKON

Parametry

SUKL kód
0272976
EAN
8594739302730
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Šumivé tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro

Věk od
3
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
CELASKON ČERVENÝ POMERANČ 500MG TBL EFF 30(3X10)
Výrobce
Saneca Pharmaceuticals a.s.
Saneca Pharmaceuticals a.s.
Indikační skupina
Vitamina, vitagena

Doporučená dávka přípravku je 1 tableta (500 mg) denně. Při léčbě hypovitaminosy C (nedostatek vitamínu C) se používají dávky vyšší, a to až 2 000 mg denně, podle doporučení lékaře. Tabletu nechte rozpustit asi ve 150 ml vody a vypijte. Pokud lékař neurčí jinak, je možné podávat po dobu 7-14 dní, v případě, že se však Vaše příznaky zhorší nebo se nezlepší, poraďte se o dalším postupu s lékařem.

Těhotné a kojící ženy mohou přípravek Celaskon červený pomeranč přechodně užívat v doporučených denních dávkách.

Jedna šumivá tableta obsahuje acidum ascorbicum 500 mg.

Pomocnými látkami jsou kyselina citronová, sorbitol, hydrogenuhličitan sodný, laktóza, pomerančové aroma v prášku, makrogol 6000, draselná sůl acesulfamu, červeň allura AC (E129).

CELASKON 500 mg Červený...

163,00 Kč