0

CELASKON Long effect 500 mg 60 tobolek

Vitamín C. Tobolka s postupných uvolňováním vitamínu C v průběhu 8 – 12 hodin. K prevenci a léčbě nedostatku vitamínu C v organismu. Na posílení odolnosti imunitního systému. Pro dospělé, dospívající a děti od 3 let.
Více informací
CELASKON
Skladem
235,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Přípravek Celaskon long effect obsahuje vitamín C (500 mg kyseliny askorbové), který je důležitý pro růst a udržování zdravých kostí, zubů, dásní, vaziva a cév, pro tvorbu látek účastnících se přenosu nervových vzruchů, pro tvorbu hormonů, pro vstřebávání železa z potravy, pro normální imunitní odpověď na infekci a pro hojení ran.

Lidský organismus si vitamín C neumí sám vytvořit, proto je nezbytné jej do organismu dodávat.

Přípravek Celaskon long effect je určen k prevenci a léčbě nedostatku vitamínu C v organismu.

Užívá se na posílení imunitního systému (odolnosti) organismu při infekčních onemocněních jako je chřipka a nachlazení, zmírňuje a zkracuje jejich příznaky.

Přípravek Celaskon long effect se dále užívá při stavech zvýšené potřeby vitamínu C v těhotenství, při kojení, v době intenzivního růstu u starších osob, u sportovců, při nadměrné fyzické a duševní práci, po těžkých úrazech, při popáleninách a rozsáhlých operacích.

Zvýšená potřeba je též u kuřáků. Užívá se jako doplňková léčba infekcí, zvláště dýchacího systému, dále jako podpůrný prostředek při zdlouhavém hojení ran a zlomenin.

U přípravku Celaskon long effect dochází k uvolňování vitamínu C postupně v průběhu 8 – 12 hodin. Tobolka je naplněna peletkami. Po požití tobolky dojde k jejímu rychlému rozpadu a tím k uvolnění a rovnoměrnému rozptýlení jednotlivých peletek v zažívacím ústrojí. Z každé peletky se pak vitamín C uvolňuje postupně, takže nedochází k neúměrnému zvýšení jeho koncentrace.

Přípravek je určen pro dospělé, dospívající a děti od 3 let. Přípravek je vhodný pro diabetiky při dodržení doporučeného dávkování. Celaskon® long effect je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje acidum ascorbicum. Čtěte pozorně příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

CELASKON

Parametry

SUKL kód
0273085
EAN
8594739271944
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení

60 ks
Určeno pro

Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
CELASKON LONG EFFECT 500MG CPS PRO 60
Výrobce
Zentiva, k.s.
Zentiva, k.s.
Indikační skupina
Vitamina, vitagena

Obvyklá doporučená dávka přípravku je 1 tobolka denně. Při léčbě hypovitaminózy C (nedostatek vitamínu C) se užívají dávky vyšší, až 2 000 mg denně, podle doporučení lékaře. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek Celaskon long effect užívat v doporučených denních dávkách.

Přípravek Celaskon long effect obsahuje léčivou látku acidum ascorbicum. Jedna tobolka obsahuje acidum ascorbicum 500 mg.

Pomocnými látkami jsou: zrněný cukr (obsahuje sacharózu a kukuřičný škrob), šelak, kyselina vinná, mastek, želatina, oranžová žluť (E110), oxid titaničitý (E171).

CELASKON Long effect 500 mg...

235,00 Kč