0

PHARMATON Geriavit vitality 50+ 100 tablet

Vyvážená kombinace vitaminů a minerálů se ženšenem (G115®). Podporuje vitalitu, fyzickou i psychickou kondici a obranyschopnost organizmu.
Více informací
PHARMATON
Skladem
865,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ženšen G115® je standardizovaný přírodní výtažek, který pomáhá udržovat vytrvalost, pocit energie a vitality, fyzické a psychické pohody. Přispívá k odolnosti organismu vůči stresu. Kyselina panthotenová, niacin, riboflavin, vitamíny B6 a B12 podporují normální energetický metabolizmus a snížení únavy a vyčerpání. Biotin, niacin, vitamíny B6 a B12 podporují normální psychickou činnost a činnost nervové soustavy. Vitamíny A, C, D, měď, selen a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému. Mangan, měď, selen a vitamín E přispívají k ochraně před oxidativním stresem.
PHARMATON

Parametry

EAN
3664798029604
3664798029604
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
100 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Opella Healthcare Poland
Doporučená dávka pro dospělé osoby je 1 tableta užívaná spolu s jídlem po dobu 1 měsíce. V případě potřeby lze prodloužit užívání maximálně na 3 měsíce. Užívejte 1 potahovanou tabletu denně, zapijte dostatečným množstvím tekutiny a přednostně užívejte ráno, nejlépe při snídani.
Mikrokrystalická celulóza, oxid hořečnatý, L-askorbát vápenatý (vitamín C), laktóza , suchý extrakt z kořene ženšenu Panax ginseng CA Meyer, DL-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), síran zinečnatý, síran železnatý, polyvinylpolypyrolidon, nikotinamid (niacin), retinyl palmitát (vitamín A), sacharóza, rybí želatina, kukuřičný škrob, alfa-tokoferol, polyvinylalkohol, protispékavá látka: sodné, draselné a vápenaté soli mastných kyselin, pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6), mastek, thiamin mononitrát (vitamín B1), cholekalciferol (vitamín D), modifikovaný škrob, sacharóza a triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, askorbát sodný a alfa-tokoferol, oxid křemičitý, síran měďnatý, riboflavin (vitamín B2), vanilín a čokoláda, kyanokobalamin (vitamín B12), seleničitan sodný, D-biotin, kyselina listová (vitamín B9). Aleregeny: Obsahuje arašídový olej, prášek ze sójového lecitinu, rybí želatinu a laktózu z mléka.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti a těhotné ženy. Neužívejte tento přípravek, pokud jste alergičtí na některou z jeho složek. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

PHARMATON Geriavit vitality...

865,00 Kč