0

ADDITIVA Multivitamin + Mineral broskev 20 šumivých tablet

Doplněk stravy, vitaminový přípravek s minerály a sladidly. Multivitaminová směs z 10 navzájem se doplňujících vitaminů obohacená o 3 základní potřebné minerály s příchutí broskve.
Více informací
Additiva
Skladem
125,00 Kč Vč. DPH

(6,25 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADDITIVA Multivitamin + Mineral broskev 20 šumivých tablet

Přípravek ADDITIVA je možné používat při zvýšených požadavcích na potřebu vitaminů (u kuřáků, sportovců, mládeže, v těhotenství a v období kojení).
Additiva

Parametry

EAN
4026466056975
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dr. B. Scheffler
Dětem od 3 let doporučujeme 1/2 šumivé tablety 1x denně rozpustit ve sklenici vody a vypít. Dětem od 12 let a dospělým doporučujeme 1 šumivou tabletu denně rozpustit ve sklenici vody a vypít.
Regulátory kyselosti: kyselina citronová, hydrogenuhličitan sodný, dihydrogenfosforečnan draselný, uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, vitamin C (kyselina L-askorbová), škrob, aroma meruňkové a broskvové, vitamin E (D-alfa-tokoferyl-acetát), sladidlo acesulfam-K, nikotinamid, barvivo prášek z červené řepy (maltodextrin, koncentrát ze šťávy z červené řepy), vitamin kyselina pantothenová (D-pantothenan vápenatý), sladidlo aspartam, riboflavin-5-fosfát, sodná sůl, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-mononitrát, kyselina listová (kyselina pte roylmonoglutamová), D-biotin, kyanokobalamin.
Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí v suchu a při teplotě do 25 stupňů C. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Není vhodné pro nemocné fenylketonurií.

ADDITIVA Multivitamin +...

125,00 Kč