0

IMUNOGLUKAN P4H 30+10 kapslí

Imunoglukan P4H® kapsle je doplněk stravy pro dlouhodobé užívání. Obsahuje IMG® a vitamin C.
Více informací
Imunoglukan

Velikost balení:

40 ks
60 ks
Skladem
439,00 Kč Vč. DPH

(10,97 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

IMUNOGLUKAN P4H 30+10 kapslí

Hlavní složkou přípravku Imunoglukan P4H® je IMG® ve vhodné kombinaci s vitaminem C. IMG® v kombinaci s vitaminem C působí v prípravcích Imunoglukan P4H® synergicky, což znamená, že účinek těchto látek se vzájemným působením podporuje. IMG® je vysoce purifikovaná látka, komplex biologicky aktivních polysacharidu na bázi pleuranu izolovaný z Pleurotus ostreatus (Hlíva ústřičná). Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k ochrane buněk před oxidativním stresem.
Imunoglukan

Parametry

EAN
8588002084140
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
40 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pleuran
Adresa výrobce
Nové záhrady I 16450, 821 05 Bratislava, Slovensko
Doporučuje se užívat 1 kapsli 1x denně, a to dlouhodobě (minimálně 2-3 měsíce). Pri zvýšených nárocích na organismus se doporučuje užívat 2-3 kapsle 1x denně krátkodobě (3-7 dní). Kapsle se polyká vcelku a zapíjí se dostatečným množstvím vody, nejlépe večer před spaním anebo ráno nalačno. V případe potřeby je možné obsah kapsle vysypat na lžicku a pak užít.
1 kapsle obsahuje: IMG® 100 mg (RHP* neurčena), vitamin C 100 mg (125% RHP*); *RHP – referenční hodnota příjmu Složení: L-askorbát vápenatý (vitamin C), IMG® (komplex biologicky aktivních polysacharidů na bázi pleuranu z Pleurotus ostreatus – Hlíva ústřičná), stearan hořečnatý (protispékavá látka). Kapsle je rostlinného původu, vyrobena z hydroxypropylmethylcelulosy s použitím povoleného potravinárského barviva (měďnatý komplex chlorofylinů).
Doporučené dávkování nesmí být překročeno. Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány, osoby užívající imunosupresiva jen po doporučení lékaře. Doplňky stravy nejsou určeny k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy, jsou vhodné pro dospělé a děti od 3 let. Uchovávat mimo dosah dětí.

IMUNOGLUKAN P4H 30+10 kapslí

439,00 Kč