0

IMUNOGLUKAN P4H 60 kapslí

Imunoglukan P4H® kapsle je doplněk stravy pro dlouhodobé užívání. Obsahuje IMG® a vitamin C.
Více informací
IMUNOGLUKAN

Velikost balení:

60 ks
40 ks
Skladem
548,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hlavní složkou přípravku Imunoglukan P4H® je IMG® ve vhodné kombinaci s vitaminem C. IMG® v kombinaci s vitaminem C působí v prípravcích Imunoglukan P4H® synergicky, což znamená, že účinek těchto látek se vzájemným působením podporuje. IMG® je vysoce purifikovaná látka, komplex biologicky aktivních polysacharidu na bázi pleuranu izolovaný z Pleurotus ostreatus (Hlíva ústřičná). Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k ochrane buněk před oxidativním stresem.
IMUNOGLUKAN

Parametry

EAN
8588002084089
8588002084089
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pleuran
Doporučuje se užívat 1 kapsli 1x denně, a to dlouhodobě (minimálně 2-3 měsíce). Pri zvýšených nárocích na organismus se doporučuje užívat 2-3 kapsle 1x denně krátkodobě (3-7 dní). Kapsle se polyká vcelku a zapíjí se dostatečným množstvím vody, nejlépe večer před spaním anebo ráno nalačno. V případe potřeby je možné obsah kapsle vysypat na lžicku a pak užít.
2 kapsle obsahuje: IMG® 100 mg (RHP* neurčena), vitamin C 100 mg (125% RHP*); *RHP – referenční hodnota příjmu Složení: L-askorbát vápenatý (vitamin C), IMG® (komplex biologicky aktivních polysacharidů na bázi pleuranu z Pleurotus ostreatus – Hlíva ústřičná), stearan hořečnatý (protispékavá látka). Kapsle je rostlinného původu, vyrobena z hydroxypropylmethylcelulosy s použitím povoleného potravinárského barviva (měďnatý komplex chlorofylinů).
Doporučené dávkování nesmí být překročeno. Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány, osoby užívající imunosupresiva jen po doporučení lékaře. Doplňky stravy nejsou určeny k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy, jsou vhodné pro dospělé a děti od 3 let. Uchovávat mimo dosah dětí.

IMUNOGLUKAN P4H 60 kapslí

548,00 Kč