0

CANVIT Probio pro psy 100 g

Komplex probiotik Enterococcus faecium, prebiotik, betaglukanů a vitamínů pro zdravé zažívání a tvorbu pevného a voňavého trusu.
Více informací
CANVIT
Skladem
256,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zažívací aparát obsahuje obrovské množství přátelských (nepatogenních) bakterií, které jsou důležité pro trávení, zažívání a obranyschopnost organismu. V případě jakéhokoliv onemocnění zažívacího aparátu nebo při léčbě antibiotiky se naruší rovnováha mezi bakteriemi střeva a dochází k přerůstání patogenních bakterií. Tato změna se projeví průjmem, měkkým trusem nebo zvýšenou plynatostí.

Canvit Probio je komplexem probiotik, probiotik a vitamínů, které brání přerůstání patogenních bakterií a podporuje imunitu střeva při průjmových onemocněních nebo léčbě antibiotiky. Biologicky dostupné beta-glukany pro stimulaci makrofágů (první buňky imunitního systému). Probiotický kmen Enterococcus faecium pro podporu zdraví trávicího traktu, zabraňující množení nežádoucích patogenních mikroorganismů.

Indikace:

  • Podpora léčby onemocnění zažívacího aparátu a průjmů
  • Snížení negativních dopadů na zažívání a trávení při léčbě antibiotiky
  • Zlepšení pevnosti trusu a nížení flatulence u psů s citlivým zažíváním
CANVIT

Parametry

EAN
8595602512737
Léková forma
Prášek
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Canvit s.r.o.
Doporučená denní dávka:Malá plemena (do 5 kg) 0,5 g Střední plemena (5-15 kg) 1 g Velká plemena (15-35kg) 2 gPrášek se zamíchá do krmiva.

1 g obsahuje: Probiotikum Enterococcus faecium 7,5×10⁹ CFU, prebiotikum Inulin 250 mg, Beta glukany (Fibosel) 35 mg, Vitamín C 400 µg.

Součástí balení je odměrka, která odpovídá přibližně 3 g produktu.

CANVIT Probio pro psy 100 g

256,00 Kč