0

JAMIESON Vápník Hořčík Zinek 120 tablet

Doplněk stravy obohacen o zinek pro přidanou minerální podporu. Složení kombinuje vápník a hořčík v optimálním poměru 2:1 pro podporu silných kostí a zdravé svalové funkce. Může pomoci snížit riziko rozvoje osteoporózy.
Více informací
JAMIESON

Velikost balení:

200 ks
Skladem
261,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

  • Vápník je potřebný pro zdravý růst a udržení zdravých kostí a zubů, podporuje zdravou regeneraci a činnost svalů.
  • Hořčík pomáhá odstraňovat únavu a vyčerpání, příznivě ovlivňuje psychickou rovnováhu a optimální činnost nervového systému a správné svalové napětí.
  • Zinek přispívá k podpoře imunitního systému, ke správné reprodukční činnosti a k udržování zdravých kostí, vlasů, nehtů a zdravé pokožky.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
64642022677
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories

Každá tableta obsahuje: Vápník 333 mg (41,6 % RHP*) (komplex uhličitanu, citranu, jablečnanu, jantaranu) Hořčík 167 mg (44 % RHP*) (komplex oxidu, citranu, jablečnanu, jantaranu) Zinek (glukonan zinku) 17 mg (166 % RHP*)

*RHP – Referenční hodnota příjmu

Dále obsahuje: mastek (protispékavá látka); hypromelóza, kroskarmelóza sodná (nosiče); rostlinný stearan hořečnatý (stabilizátor); triethylcitrát, karnaubský vosk (povlakové látky).

Dospělí: 1 tabletu obden s jídlem. Užijte s časovým odstupem několika hodin před nebo po užití jiných přípravků a léků.

JAMIESON Vápník Hořčík...

261,00 Kč