0

BARNY´S Osteoeffect 325 g

Mořský komplex minerálů a vitamínů pro podporu normální funkce kostí a kloubů. Vhodné pro ženy v období před, v průběhu a po menopauze, osoby vyšších věkových kategorií, osoby s nedostatečnou fyzickou aktivitou a sedavým způsobem života či nevhodnými stravovacími návyky.
Více informací
BARNY´S
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
372,00 Kč Vč. DPH

(1,14 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Osteoeffect 325 g

Obsahuje Barny’s Sea Complex - unikátní recepturu vyrobenou z mořských řas. Jedná se o komplex bioaktivních minerálů a dalších hodnotných látek speciálně sestavených tak, aby fungovaly jako celek pro maximální účinek na lidské kosti.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629902263
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
325 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Užívejte 1 odměrku denně rozpuštěnou ve vodě. V období zvýšených nároků dospělých osob na příjem živin je možné užívat 2 odměrky denně. Lze ochutit ovocnou šťávou nebo džusem.

1 odměrka (4,8 g): Trehalosa, Barny´s Sea Complex – Mořský komplex minerálů [uhličitan vápenatý, z toho vápník 412 mg, 52 % RHP ; uhličitan hořečnatý, z toho hořčík 28 mg, 8 % RHP)], L-lysin hydrochlorid, methylsulfonylmethan 99,5% 109 mg, L-askorban sodný (vitamin C 80 mg, 100 % RHP), citronan zinečnatý (zinek 6,6 mg, 66 % RHP), glukonan měďnatý (měď 0,5 mg, 53 % RHP), cholekalciferol (vitamin D3 2 µg, 44% RHP), nosiče (modifikovaný kukuřičný škrob, sacharosa, kokosový olej), antioxidanty (L-askorban sodný, DL-α-tokoferol), protispékavá látka (oxid křemičitý). Obsah jódu max 12 µg (8 % RHP). RHP - referenční hodnota příjmu.

Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno dětem. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte dobře uzavřené. Trehalosa je zdrojem glukosy.

BARNY´S Osteoeffect 325 g

372,00 Kč