0

CANESTEN GYN 1 den 1 vaginální tableta s aplikátorem

Canesten GYN 1 den komfortně léčí jen 1 vaginální tabletou kvasinkovou infekci a tím ulevuje od nepříjemného svědění a výtoku. Jednoduchá aplikace.
Více informací
CANESTEN
Skladem
284,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Léčivý přípravek Canesten GYN 1 den komfortně léčí jen 1 vaginální tabletou kvasinkovou infekci (mykózu) a tím ulevuje od nepříjemného svědění a výtoku. Jeho aplikace je jednoduchá. Vaginální tableta obsahuje léčivou látku klotrimazol, která účinně zbavuje kvasinkové infekce. Ke kvasinkové infekci u žen často dochází v případě, kdy je narušena mikrobiální rovnováha poševního prostředí a není možné udržet pod kontrolou počet přítomných kvasinek (nejčastěji Candida albicans).

CANESTEN

Parametry

SUKL kód
0180173
EAN
8590322001004
8590322001004
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
CANESTEN GYN 1 DEN 0,5G VAG TBL NOB 1
Indikační skupina
Gynaecologica

Ženy a dívky od 12 let aplikují vaginální tabletu jednorázově, nejlépe večer před spaním. Tableta se zavádí do pochvy pomocí aplikátoru. Léčba nemá být prováděna během menstruace. Jestliže do 7 dnů od zahájení léčby nedojde ke zlepšení příznaků onemocnění, poraďte se svým lékařem. Při postižení zevního genitálu použijte současně přípravek Canesten krém. Pro zvládnutí onemocnění je nezbytná současná léčba sexuálních partnerů s použitím místní aplikace Canesten krému.

Léčivá látka: Clotrimazolum 500 mg v 1 vaginální tabletě. Pomocné látky: monohydrát laktosy, mikrokrystalická celulosa, kyselina mléčná, kukuřičný škrob, krospovidon, pentahydrát kalcium-laktátu, magnesium-stearát, koloidní bezvodý oxid křemičitý, hypromelosa. Balení obsahuje 1 vaginální tabletu s aplikátorem.

Canesten GYN 1 denaass

CANESTEN GYN 1 den 1...

284,00 Kč